Engamorgen lørdag 25. mars: Generalprøve

Muhamed Keita poserer i kongblått for første gang. Bilde: Vålerenga Fotball

Ronny Deilas Vålerenga tar siste finpuss før seriestart i de dype skoger. Vi har fått inn en av norges beste spillere og legger igjen en av de mest lovende. Det drar seg til mot en ny sesong.

Det kribler i magen. Jeg har ikke gledet meg så mye til en ny sesong siden ifjor. Det er ikke den Bergens greia der vi regner med seriegull. Det er mer nå skal vi endelig vise oss fra vår beste side. Resten av Eliteserien skal måpe over Vålerengas spill denne sesongen. Og det som så ut som en sterk offensiv tropp ble nettopp mye bedre.


 

Muhamed Keita klar for Vålerenga

Så har endelig sosiale mediers favorittspiller å knytte til Vålerenga, signert for Vålerenga. Det er i første omgang et lån frem til sommern, med opsjon om kjøp. Med andre ord, har du lyst til å beholde Keita må du og alle du kjenner kjøpe billett til alle hjemmekamper på Ullevaal. Da har vi kanskje pengene til å la ham spille på den nye stadion.

Dette er en strålende signering. Ikke bare har han og Deila gode relasjoner. Vi snakker her om en spiller som er svært god på høyt press og en spiller som egenhendig snudde kampen mot oss i fjor vår. Nå skal han gjøre livet tøft for våre motstandere.

Så legger vi til litt skadefryd over at han i den siste tiden også har trent med Lillestrøm.

Det gledes.


 

Troppen til generalprøven

Eller generalprøve, fru Blom? Grunnet landslag og småskader stiller vi ikke vårt beste lag

Vi drar på nesten-harrytur til Gjemselund Stadion med følgende tropp:

Marcus Sandberg, Aslak Falch, Robert Lundstrøm, Ivan Näsberg, Jonatan Tollås Nation, Rasmus Lindkvist, Herman Stengel, Didrik Støer Hagen, Simen Juklerød, Ghayas Zahid, Bård Finne, Mohammed Abdellaoue, Kristoffer Hay, Lars Olden Larsen, Alessandro Caroprese, Brede Sandmoen, Chidera Ejuke, Oliver Valaker Edvardsen, Kevin Ogudogu

I tillegg nevnes det at Keita ikke har godt nok spillegrunnlag til at han er med i dagens tropp. 

Likevel er det en ganske spennende tropp. Fungerer angrepet like bra uten oppbakking av Grindheim og Lekven i midtbaneleddet? Vil forsvaret møte større utfordringer grunnet det samme? Hvor avhengige er årets Vålerenga av enkeltspillere?

Kampen begynner kl.14, og får du ikke dratt sendes kampen på Klanens Webradio.

Vi legger igjen en spiller på Gjemselund

Om han har tatt med seg flyttelasset i spillerbussen idag vites ikke, men Niklas Castro pakker fotballskoa og blir igjen i de dype skoger.

Aperopet er ikke helt sikre på hva vi synes om dette. Niklas er et stort talent og vi regnet med at han skulle lånes ut for å ta det neste steget, slik Ghayas Zahid, Markus Nakkim, og muligens Ivan Näsberg har gjort. Nå blir overgangen permanent.

Heldigvis har vi fikset en tilbakekjøps-opsjon i de to årene han har signert for. Nesten like bra som et lån?

Lykke til, Niklas. Håper du nå får tatt steget og kommer tilbake til oss som et klart førstevalg.


 

Basketdag i F21

Mange av Vålerenga Baskets serielag avslutter sesongen idag og da inviterer klubben til basketdag på hjemmebane.

Vi kopierer dagens program fra Facebook

Som du ser er det fullt mulig å få med deg 2. divisjonskampen, før du tar turen til fotballkampen.

Så bare kos deg idag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *