Engamorgen tirsdag 28. mars: Supportermøte overstått

Supporterkoordinator Matijas Loeb. Foto: Vålerenga Fotball.

Det ble gjennomført et møte med Vålerengas nye supporterkoordinator i går. Fotball-Norges Donald Trump varmer opp snakketøyet før seriestart, og U20-laget til hockeyen starta med seier i NM-finalene.

Et supportermøte med Vålerengas nye supporterkoordinator Matijas Loeb gikk av stabelen i Vallhall i går. Det var bra oppmøte, og viktigst av alt, det var folk fra alle forskjellige miljøer i og rundt klubben.

Loeb kunne fortelle at han så sin første kamp på Bislett i 97, og og at han senere har vært med i tifogruppa og Ikaros. Nå er han klar til å ta fatt på det som kan bli en ganske krevende oppgave, nemlig å forene de alternative med klanen forøvrig, og diverse gretne gubber.

Det er synd at vi ble skilt i utgangspunktet, men nå skal vi sammen igjen uansett om vi vil eller ikke. Loeb poengterte at han var åpen for tilbakemeldinger og innspill fra alle, og han skal fungere som en brobygger på dialogsiden. Noe som trengs.

Nå har vel egentlig aldri problemet vært de mer pragmatiske delene av Klanen og de alternative, men de mer uforenelige på begge sider.

Uansett skal vi inn på samme tribune, og det virker rimelig åpenbart at Ikaros vil forme et sangsentrum sammen med Engatifo. Klanen har rett og slett ikke den drivkrafta lenger, men det ble lovet at man skulle holde tradisjonen i hevd ved å synge sanger fra det “gamle” repertoaret også. For de som hater tromme: Tromme blir det, dog de lovet å begrense seg.

Personlig har jeg et litt ambivalent forhold til tromme. Jeg synes ikke man skal ha det bare for å være kul, men som et praktisk hjelpemiddel. Med den nye tribunen kan det faktisk ha noe for seg.

Med flyttingen til den nye stadion er det mye som ikke vil være som før, men så var det ikke alt som var bedre før i tida heller. Jeg har et åpent sinn, og det håper jeg de fleste har. Det har vært nok fjas og piss nå, det er på tide å dra sammen i samma retning.

Og du? Tribuneveggene er nå 33% finansiert, i alle fall den delen som crowdfundes. Hvis du ikke har bidratt enda, sleng over en slant!


 

“SAD!”

Fotball-Norges Trump, Dag-Eilev Fagermo, blir trolla hardt av Kåre Ingebrigtsen i VG. Kåre mener at tida begynner å renne ut for Dag-Eilev, fordi de beste spillerne til Odd begynner å bli gamle. Skal han vinne en tittel bør han gjøre det snart. Fagermo kan selvsagt ikke la dette passere, og går på en rant om hvor flinke de er til å utvikle lokale spillere. Det er egentlig ganske morsomt å stå og se på to sjølgode drittsekker fyre opp hverandre.

I den ranten påstår han at “Vålerenga har vel hentet 10-15 unge spillere fra Bergen, Trondheim, Porsgrunn og overalt.”

Oi oi, hold hestene, Dag-Eilev. Ikke dra oss inn i catfighten din med han atale trønderen.

 


 

“WINNING!”

Vålerenga Hockey U20 er i gang med finalene, og det ble en knallfin seier med 6-2 over Frisk-Asker i Askerhallen. Best av fem, og starter med borteseier. Det er nydelig.

For oss som bare fulgte det via liveoppdateringene til forbundet fulgte lagene hverandre ganske jevnt, men Vålerenga så ut til å ha en edge. Frisk ledet aldri, og Vålerenga hadde en tendens til å komme tilbake hver gang de yppa seg.

På slutten begynte det å renne inn, med tre Vålerenga-mål i løpet av en seks minutters periode mot slutten.

Vålerenga vant også skuddstatistikken 36-24.

Nydelig, gutter!

Neste kamp: Ungdomshallen på Jordal, i morgen kl 18.30!


 

Oppdatert kl 11: Øystein Greni er siste navn på plakaten

Vålerenga-bloggenes lille tippekonkurranse er over, og Øystein Greni fra BigBang er riktig svar. Han møter opp uten BigBang, men med et godt knippe kjente musikere.

Alle vinnerne er med i trekning om eksklusiv omvisning på den nye stadion, men trekninga skjer på kickoffen, og du må være der for å vinne.

Det er solgt over 1200 billetter til kickoffen, så nå begynner det å bli knapt.

Øystein Greni, Islandsgate, Brakkebandet, Aslak Borgersrud, Valentourettes.. Dette blir bra.

Kjøp billetter her: http://www.ticketmaster.no/event/valerenga-kickoff-2017-billetter/531919

 

Èn kommentar på “Engamorgen tirsdag 28. mars: Supportermøte overstått

  • 28. mars 2017 i 11:24
    Permalink

    For et par år tilbake sto jeg på bredden under en match og det kom noe trommelyder fra svingen. Da ble det sunget trommer er for bønder rundt meg. Merkelig nok var det eneste gangen under hele matchen at store deler av tribuna sang, og spesielt med trøkk. Der og da skjønte jeg at vi trengte en tromme for å holde igang mange av disse moderne sangene, og at de sangglade har det aller best av å samles i svingen. Det kommer til å bli uvant med tromme, men Gud så deilig det blir å komme tilbake til svingen
    På en annen side er det ingenting som slår stemninga vi lagde i Cola fra 2004 og noen år framover – uten tromme (men også uten sangene som har godt av tromme)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *