Engamorgen onsdag 29. mars: Så gikk det opp for meg…

Surprise, det er straks sesongstart! Foto: VIF Media

Når tankene har vært overalt kan faktum du har vært helt klar over snike seg opp på deg. 

Det slo meg da jeg satt og spiste middag igår.

Første torsdag hver måned er det en quiz på Manglerud jeg og noen kompiser pleier å dra på. Nå har ikke jeg hatt anledning til å være med på en god stund. Mye jobbing, flytting, leilighetskjøp, og et ubeleilig ambulansebesøk har liksom kommet i veien. Med ny måned rett rundt svingen øynet jeg håpet om å få vært med den kommende april-torsdagen. Det er jo ikke noe annet som kommer i veien nå, er det vel?

Jo, det er det. Da spiller vi jo borte mot Haugesund. For visst pokker, det er seriestart allerede på mandag. På tide å komme inn i sesongrutinen igjen, men er jeg klar?

Sitter fortsatt drakta som pølseskinn? Er balkongflagget rent? Er sangstemmen trent? Nå har ikke jeg kjørt like hardt som fotballgutta i vinter, så svaret er ja, kanskje, og husk IFA.

Den underliggende kriblinga over en ny sesong har endelig tatt plass i mine indre organer, og det vil ikke slippe før kampen er blåst av mandag kveld. Forhåpentligvis betyr ikke det noe nytt ambulansebesøk i mellomtida.

Kjenner du det på deg du også?

 

Kickoff snart utsolgt

Noen av de som sikkert kjenner det godt, har nok allerede fikset billetten til Sentrum Scene på lørdag. Søndag kveld var 1 200 av 1 700 billetter solgt, så det begynner å haste.

Og hvis du ikke fikk det med deg igår:

Øystein Greni spiller på Vålerengas kickoff!

Aperopet, Klanen.no, Sotahjørnet og VPN har de siste par dagene kommet med hver sine hint om hvem den siste artisten som skal opptre på Vålerengas Kickoff på Sentrum Scene førstkommende lørdag er. Det var mange som tippet riktig, og svaret er Øystein Greni. Han er kanskje mest kjent fra bandet BigBang, men skal denne gangen ha med seg noen ganske så kjente gjester på scenen…

Greni følger seg inn i rekken av artister som skal lage en ordentlig fest med Valentourettes, Islandsgate, Aslak Borgersrud og Brakkebandet.

Alle som har gjettet riktig er med i trekningen om en eksklusiv omvisning på vår nye stadion for to personer. Trekningen foregår på kickoffen og du må være der for å kunne vinne.

Har du ikke kjøpt billett ennå? Over 1200 er allerede solgt, og det begynner å bli få billetter igjen. Billetter kan du kjøpe på Ticketmaster her, eller i Sjappa. I Sjappa kan du samtidig hente sesongkortet ditt, eventuelt kjøpe det så du får med deg serieåpninga mot Viking på mandag.


 

Andre finale ikveld i U20-NM

Imens vi venter på seriestarten, er andre allerede igang med å forsvare vår ære.

Iskrigerne-in-training, Vålerenga U20, vant komfortabelt 6-2 i første kamp i finaleserien, borte mot Frisk Asker/NTG. Nå venter returoppgjøret hjemme i Ungdomshallen, ikveld kl. 18:30. Det spilles best av fem kamper

Så hvis du ikke har fått trent sangstemmen ennå, har du muligheten ikveld.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *