Engamorgen søndag 2. april: Vellykka kick off. Nå starter det!

Får vi se Abdi fra start allerede mot Viking?
foto: vif-fotball.no

De siste årene har kick off-arrangementene til Vålerenga vært redselsfulle greier. Harryfest på Wallmans salonger med treretters middag til en snau tusenlapp er ikke akkurat det man forbinder med en skikkelig fest for fellesskapet. Men nå har klubben lært, og arrangerte i går en fest som var østkantklubben Vålerenga verdig.

Denne skribenten var forhindra fra å være med på moroa i går, men alle rapportene jeg har hørt fra festen forteller at det var helt sjukehus. Dagsavisen forteller om fullt hus og blussing innendørs, Vålerenga-twitter er i ekstase, og alt tyder på at dette arrangementet ble mottatt uendelig mye bedre enn dinner and a show på Wallmans.

For andre gang på kort tid fortjener klubben en high five for et kult arrangement. Forrige gang var det barnas dag i Vallhall. Hvis dette er en vedvarende trend så tror jeg vi kan glede oss til åpningsfesten på det nye stadionet.


I tillegg til å være på festen på Sentrum Scene i går var Dagsavisens Reidar Sollie på plass på gårsdagens trening på Ullevaal. Der kan han melde at en av fredagens to nysigneringer, Abdisalim ”Abdi” Ibrahim er klar for tjeneste for sin nye klubb.

 

– Jeg har egentlig alltid drømt om å komme hit. Vålerenga anser jeg som en av landets største klubber. Jeg er klar for spill umiddelbart, sier Abdi.

 

Og det er nok ikke så dumt at Abdi er klar, for med skader på både Christian Grindheim og Magnus Lekven er det litt tynt på Vålerengas sentrale midtbane. Det kan tyde på at både Abdi og Daniel Berntsen går rett inn på laget som møter Viking på mandag.

 

Deila bekrefter også, på en måte, at begge spillerne er aktuelle – Vi vet ikke om Christian Grindheim og Magnus Lekven blir klare ennå. Vi trenger alternativer. Og jeg er veldig fornøyd med at vi fikk inn de to siste spillerne fredag ettermiddag, sier Ronny Deila til Dagsavisen.


 

Har du tenkt å stå på supportertribunen på mandag? Altså på feltene 227, 228 eller 229 i den svingen som offisielt heter Bendit. I så fall kan ber Klanen.no deg om å huske at disse feltene kun er tilgjengelige for medlemmer av Klanen eller klubben. Derfor: Ta med deg medlemskort eller kvittering for betalt medlemsavgift.


Og du! Ikke glem tabelltippekonkurransen vår! Du kan vinne fete premier fra Sjappa hvis du sender inn ditt tabelltips.

Mer info finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *