Molde-Vålerenga 4-0: Enga er ikke tilbake

Molde er et kjedelig sted og merkelig nok en storklubb i norsk målestokk, til tross for at ingen bryr seg om dem. Solskjærs gutter skal i utgangspunktet være en formidabel motstander. Det ble de også.

Horribel kamp. Det merkelige er at når man ser på spiller for spiller sliter svært få ordentlig med innsatsen. Det man i all hovedsak sliter med er vinnerviljen, spesielt i duellspillet, og at samhandlingen med resten av laget ikke henger på greip.

Defensivt har vi store problemer og uten et ok forsvar å støtte seg til, klarer vi ikke å skape den tryggheten angrepet trenger for herje med motstanderen.

Det positive er at Grindheim og Lekven er tilbake og selv om begge var rufsete, viste de litt av det vi trenger for en fungerende midtbane.

Nei, rist av dere denne kampen gutter. Bygg opp vinnermentaliteten og vær klare til å yte full innsats i Sogndal-kampen. Det kommer garantert Sogndal til å by på.

 

Spillerbørs:

 

Marcus Sandberg – 4 – Får en tøff dag på jobb, men kan ikke lastes for målene imot. Kunne kanskje vært bedre i feltarbeidet.

Robert Lundström – 3 – Taper den merkelige duellen før Moldes første scoring. Ellers involvert i det lille vi skaper fremover, men sliter med balltap og dumme valg. Gjør generelt mye rart. Dårlig samhandling med Nakkim.

Markus Nakkim – 3 – Havner bakpå på de to første scoringene imot. Svak i duellene i boksen. Lite involvert fremover. Spiller seg opp når kampen for lengst er tapt. Se Lundström.

Ivan Näsberg – 3 – Begynner kampen som vår mest duellsterke, men blir svakere og svakere.

Simen Juklerød – 4 – Dukker plutselig opp i de merkeligste dueller og vinner dem gjerne, men får ellers lite til på venstrebacken. Vår tryggeste mann i forsvaret.

Magnus Lekven – 4 – Har en ro vi har savnet på midtbanen, men kommer ikke helt til sin rett idag. Spiller ballen i det minste fremover, men svak i markeringspillet. Sammen med Zahid den spilleren som bidrar mest til å gjøre andre gode. Ut etter 79 minutter.

Christian Grindheim – 4 – Gutten som jobbet mest. Uheldig foran Moldes tredje scoring, men viser seg kaptein verdig.

Abdisalam Ibrahim – 3 – Ofte veik i duellene. Virker redd. Litt mer leken høyere på banen, men kommer ingenting ut av det. Slipper muligens unna straffe. Byttes ut etter 57 minutter.

Bård Finne – 3 – Både den spilleren som strekker Molde mest med sine raid på vingen, men ofte den spilleren som mister ballen i angrep og starter kontring imot. Ut etter 64 minutter.

Henrik Kjelsrud Johansen – 4 – Får lite å jobbe med på topp. Synd, fordi det lille han fikk gjorde han mye ut av. Tar etterhvert mye ansvar selv og vil mye. Må tåle mye juling. Hadde banens beste vært den som la ned mest innsats, ville Kjelsrudbass vært dagens vinner.

Ghayas Zahid – 4 – Prøver og prøver. Vår mest skapende spiller, som prøver å lede ved eksempel. Dessverre lite lønn for strevet. Se Lekven.

Innbyttere:

Magnus Retsius Grødem (fra 57. min) BB – 5 – Kommer inn som et nonchalant, friskt pust. Klarer faktisk å holde på ballen, og begynner å gi oss håp med et par sjanser.

Daniel Berntsen (fra 63 min.) – 4 – Mest synlig når han pådrar seg gult kort i protest.

Herman Stengel (fra 79. min) –  For kort tid.

 

Èn kommentar på “Molde-Vålerenga 4-0: Enga er ikke tilbake

  • 17. april 2017 i 20:17
    Permalink

    Og neste uke skal våre “duellspesialister” møte Sogndal. Det er bare å drille inn Kjeldsrud Johansen som stopper først som sist

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *