Engamorgen onsdag 3. mai: Kråkerøy i køppen, United på besøk?

Fredrikstad Stadion. Denne gang blir det med enda færre folk. Foto: Wikimedia CC

NFF sender oss for å møte Kråkerøy på Fredrikstad Stadion. Hva er poenget med å sette opp cupen da? Og Manchester United kommer til Oslo. Hvem skal de spille mot? Vi har en mistanke.

 

NFF har talt, og køppen er satt opp. Mens Skeid får besøk av Strømsgodset og Grorud får storoppgjør mot Elverum blir Vålerenga sendt til Fredrikstad for å møte Kråkerøy IL.

Et Kråkerøy IL som spiller hjemmekampene sine på Fredrikstad Stadion om dagen fordi de legger ny bane. Tre dager etter vi har spilt bortekamp i Sarpsborg. Altså, ingen ny bane for banehopperne, og samme reisevei tre dager etter den forrige.

Altså, NFF skal jo sette opp cuprunden for å skape folkefester og hei-hå. Det er det som er poenget med oppsett istedet for trekning, noe jeg forsåvidt synes er bra de første 1-2 rundene. Men her kunne man fått til noe bedre. Få kommer til å gidde å reise ned dit midt i uka tre dager etter de reiste samme vei, så dette var skivebom.

Uansett bør det bli ganske greit avansement til tredje runde, selv om Kråkerøy fra 3. divisjon slo ut Fredrikstad i første runde, “hjemme” på Fredrikstad Stadion. DET er pinlig det, FFK..


 

Manchester United?

VG melder at Manchester United kommer til Oslo i juli for å spille treningskamp på Ullevaal Stadion. De har ringt Espeseth, og de har ringt Bernt Hjørnevik som er formann i Manchester Uniteds skandinaviske supporterklubb, men ingen vil si noe.

Men: Vålerenga har invitert til en pressekonferanse kl 14.30 i dag på kinoteket på Ullevaal Stadion. Dette i samarbeid med noen som heter Prounite.

Hvis man titter på terminlista vil man se at vi ikke spiller kamper mellom 17. juli og 6. august, så en treningskamp i slutten av juli mot kvalifisert motstand hadde jo vært hendig.


 

Unggutter signert

I følge gutta sjøl på twitter har Oskar Aron Opsahl og Harald Martin Hauso signert for Vålerenga, begge melder overgang fra Stabæk.

Oskar Aron Opsahl er egentlig fra Slemdal såvidt vi kan se, mens Harald Martin Hauso er fra Godlia og har en fortid i Oppsal IF.

Begge gutta er landslagsspillere på G16.

Lagkamerat Kristoffer Askildsen er lei seg for at de drar:

Kan jo lure på hvorfor gutta skriver til hverandre på engelsk, men vi regner med det er fordi man regner med å bli berømte en gang i nær framtid. Der ligger lista!


 

Vålerenga i dag:

Dersom du er sultefora leverer Klanens Webradio varene. De er sjukt nok tilstede i Trondheim i dag for å sende Byåsen – Vålerenga G19 i 1. runde NM gratis for deg.

Og den kampen ser du her fra 17:30:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *