Engamorgen mandag 26. juni: Neste hatkamp takk

Foto: Line Svalastog

Åtte poeng på fire kamper gjør Vålerenga til en av formlagene i serien nå. Vi nyter hverdagen og smiler lurt rundt den ene villfarne bøffelen man må jobbe med. Vi tar en kjapp t-banetur med andrelaget og avslutter med praktisk informasjon om vår nye stadion.

En klansmann benyttet litt av tiden, etter kampen på lørdag, til å pynte opp kontorplassen til en verdsatt kollega

Du sutter vel fortsatt på karamellen, akkurat som oss. For en nydelig og fantastisk kamp vi var vitne til på lørdag. Sprudlende spill, årsbeste på tribunen, og selvfølgelig iherdig lesing av alt som ble skrevet om kampen hele søndagen. Det samtidig som man behandlet konsekvensene av feiringen etter kampen.

 

Nå gjelder det nok en gang å nullstille seg. Til helga venter nok en kjærlig hatkamp, denne gang mot Brann i alltid gjestmilde Bergen. Om politioppbudet var betydelig overdrevet til bøffelbesøket på Ullevaal, blir det nok ingenting sammenlignet med hva vi tilreisende kommer til å møte på søndag. Småbarnsfamilier på supportertur har årlig blitt mistenkt for å være risikosupportere i Bergen, bare fordi de har på seg blått og rødt.

Nei, Bergen er et snålt sted og bergensere har en egen evne til å være snobbete, ugjestmilde og harry på en og samme gang.

Derfor hadde det vært så deilig om formlaget Vålerenga jekket formlaget Brann ned nå

 


Andrelaget kræsjet

Vålerenga 2 stilte et, tilsynelatende, slagkraftig lag til bortekampen mot Grorud igår. Fra start var Nakkim, Ivan, Agyiri, Chiddy, og Daniel Berntsen med, pluss flere karer som skal banke på døra til A-stallen. Derfor kan man vel si man ble skambanket, siden man måtte ta t-banen hjem med fire mål i minusprotokollen.

Nå hører det med til historien at Grorud er med å kjempe om opprykksplassen og at vi måtte bytte første spiller før det hadde gått 20 minutter og andremann til pause, men likevel er fire i rævva altfor mye.

Det kreves innsats for å vinne fotballkamper, uansett nivå.

Yter du ikke i de mindre oppgjørene, får du sannsynligvis ikke muligheten til å yte noe på toppnivå for Vålerenga.

Deila har jo varslet opprydning i en altfor stor tropp

 


 

Vallekortet lanseres

Sesongkortene har hatt muligheten til å beslaglegge sine plasser på tribunen i tur og orden. Nå er det de treige (og de som var blakke i vinter) sin tur.

Fra og med imorgen lanseres Vallekortet for medlemmer i klubb og klan. Et kort som gir tilgang til alle seriekamper på ny stadion, i tillegg til forkjøpsrett på sesongkort neste år. Vil regne med at det vil gjelde samme plass som du nå får.

For de resterende ikke-medlemmene får de muligheten neste tirsdag.

Så da er det bare å dra ned på Sjappa, eller besøke Vallekortet på nett.

Du tar vel ikke sjansen på å gå glipp av første kamp, gjør du vel?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *