Engamorgen lørdag 1. juli: Klar for kamp i Bergen!

Moa scorte og Daniel var like blid som målscoreren da Vålerenga vant 3-1 over Lillestrøm lørdag. I morgen er det ny vanskelig kamp. Foto: Grydis.no

Det er kamp i Bergen i morgen. Utviklingssjefen har forlenget kontrakten. Og prideparaden går i Oslo i dag.

Vålerenga møter Brann i Bergen i morgen. Klubben bringer oss en tropp uten de store overraskelsene. Ivan Näsberg, Simen Juklerød og Samuel Kari Fridjonsson er alle fit for fight, men trolig vil ingen av disse starte.

Det er få grunner til å gjøre noen endringer fra Lillestrøm-kampen, men Herman Stengel skal visst være usikker med sykdom, så Lekven er et mulig alternativ på den plassen. Aperopet satser imidlertid på samme startellever som sist (uthevet).

  • Marcus Sandberg, Aslak Falch
  • Rasmus Lindkvist, Robert Lundstrøm, Simen Juklerød, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger, Ivan Näsberg
  • Magnus Lekven, Christian Grindheim, Herman Stengel, Daniel Berntsen, Abdisalam Ibrahim, Samuel Kari Fridjonsson
  • Daniel Fredheim Holm, Ghayas Zahid, Bård Finne, Mohammed Abdellaoue, Aron Dønnum

 

For de som skal avgårde og ikke har billetter, kan klubben fortelle at Sjappa har åpent – og billetter – mellom 10 og 14 i dag. Ellers vil det sikkert være mulig å kjøpe billetter i Bergen også. Men det er ikke så stas på bli stående igjen i regnet uten billett.

 


Hasselgren forlenger

Aperopet har bragt en rekke nyheter om forlengelser, nyansettelser og visjoner knyttet til Vålerengas rekrutter og utviklingsarbeid. Mye av dette er knyttet til en videreføring av dagens arbeid, samt en utvikling av dette i forbindelse med nytt stadion, og med en idretts- og fotball-linje på skolen i tilknytning til denne. Nå bekrefter klubben at utviklingsleder Thomas Hasselgren har forlenget sin kontrakt, og blir med i Vålerenga ut 2019.

Han har allerede vært i Vålerenga i fem år, og har stått ansvarlig for oppbyggingen av utviklingsavdelingen.

– Jeg trives veldig godt i Vålerenga og er glad for å kunne forlenge tiden min her på Valle. Det jobber utrolig mange hyggelige og kompetente mennesker i klubben, i tillegg til at det er et stort engasjement her som trigger meg. Når det gjelder toppfotball og spillerutvikling er Vålerenga en av Norges mest spennende klubber, og det å få være med på dette er både utfordrende og gøy, sier Hasselgren og legger til:

– Med ny stadion og den nye akademiklassifiseringer, der vi blant annet jobber for å få til et samarbeidsprosjekt ut i breddklubbene i Oslo, vil jeg tror at vi kommer til å bli enda bedre de kommende årene. Mitt håp er at vi skal kunne levere flere egenutviklede spillere til A-laget, og det at både Erik (Espeseth) og Ronny er opptatt av spillerutvikling gir meg en ekstra gulrot til å jobbe enda hardere. Vi har et utrolig sterkt trenerteam i utviklingsavdelingen, og jeg tror et par av de som er der kommer til å prege norsk fotball i årene som kommer, avslutter han.

 


Så stolt, så Vål’enga!

Vi minner om at Klanen og andre som er opptatt av like rettigheter for alle på idrettsarenaen går bak banneret «Idrettsglede for alle» i dagens prideparade. Den starter 13.00. Oppmøte i Platous gate på Grønland fra 12.

2 kommentars på “Engamorgen lørdag 1. juli: Klar for kamp i Bergen!

  • 1. juli 2017 i 13:45
    Permalink

    Herman var på treninga i dag etter å ha vært syk i 5 dager, er med i troppen.
    Stort grattis til Thomas som forlenger og gjør en fenomenal jobb med yngre og rekrutta! :-)

    Svar
  • 1. juli 2017 i 21:24
    Permalink

    Sympatisk av Klanen å ta våre homofile venner inn i varmen. For fotballsupportere så spiller det veldig liten rolle om man får “en halvfeit en” av å se skinke i disken på nærbutikken eller ikke

    Fy f hvor deilig det hadde vært om man satte skarrepakket på plass en gang for alle. Ting er egentlig ikke helt på plass om ikke noen av skarrerne ber noen andre av skarrerne om å dra til helvete. Og med seier mot skarrepakket er man på god vei

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *