Engamorgen tirsdag 11. juli: Exit Keita

Muhamed Keita forlater Vålerenga. Bilde: Vålerenga Fotball

Det er juli, og det føles som om ting går i dorgetempo i hele samfunnet. Bortsett fra i Vålerenga da. Vi har allerede gjort oss ferdig med tre overganger, ni dager før overgangsvinduet åpner.

For i serien ”Utrolig lite overraskende avskjeder” kom vi i går til Muhammed Keitas avskjed med Vålerenga. Som vi skrev i vår gjennomgang av stallen forrige uke, er det synd men veldig forventet at Keita er ferdig i klubben nå som låneavtalen har utløpt.

 

Keita på sitt beste er en meget god spiller, og med den usikkerheten som var rundt Vålerengas høyrekant-plass i begynnelsen av sesongen kunne en Keita i toppform kapret den plassen, og gjort det vanskelig for Daniel å ta den tilbake når han kom tilbake fra sitt skadeopphold. Men Keitas tid i Vålerenga var preget av skader, og dermed lite spilletid. Og det er selvfølgelig vanskelig å gjøre høyrekant-plassen til sin fra benken. Særlig når benken det er snakk om er massasjebenken til fysioen.


 

I en artikkel på sine hjemmesider forteller Vålerenga Hockey at det skjer endringer i Forum om dagen. Isflaten blir vesentlig smalere, slik at den matcher målene vi kommer til å få se i Nye Jordal. Samtidig vil flatene som åpnes opp ved at vantene flyttes bli brukt til 600 nye ståplasser. Dermed økes tilskuerkapasiteten i arenaen med over 40%.

 

Videre meldes det om at en kube er kommet på plass i taket, og at Furuset får bygget en splitter ny hjemmegarderobe, etter at de måtte gi fra seg sin gamle garderobe til Vålerenga da vi flytta inn.

 

Alt i alt virker det som om både Vålerenga og Furuset er fornøyd med avtalen om at vi bruker hallen deres inntil videre. Og med tanke på at de to klubbene er gamle erkefiender, så er jo det litt morsomt.


 

Til slutt tar vi med oss at Kristiansunds Jean Mendy er skrevet ut av sykehuset med en kraftig hjernerystelse etter at han ble liggende bevisstløs på bakken under kampen mot Godset på søndag. Det var ubehagelig å se ham ligge livløs på bakken, og tankene mine var nærmere ”Jeg håper ikke vi får en ny Dagfinn Enerly” enn ”Nå er Kristiansund svekka før møtet med oss neste uke”. Så da er det godt å se at han kommer fra situasjonen uten varige mén.

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen tirsdag 11. juli: Exit Keita

  • 11. juli 2017 i 09:21
    Permalink

    Når jeg leser dette så tenker jeg med en gang på Skeid og oksenes ville tilting etter 2-divisjonsoppgjøret i år. De kan kanskje lære noe..

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *