Engamorgen onsdag 12. juli: Ferietid er skjerfetid

Vålerengas farger vaier foran Hassan II-moskeen i Casablanca, Marokko. Foto: Marit Danielsen.

Skal du på ferie? Husk å ta med deg skjerfet. Nei, ikke han gråhåra fyren.

 

Ta bilde ved et kjent landemerke, monument eller et kult sted – knips – og send inn til oss. Det strømmer stadig inn bilder til skjerfekartet vårt. Hittil har vi 65 skjerfebilder fra en drøss land på alle kontinent fra Mongolia til Chile. Siste rykende ferske foto ser du over, og er fra Casablanca. Here’s looking at you, kid!

 

Det skimtes noe grønt..

Våre venner i VPN overvåker byggingen av Vålerenga Stadion døgnet rundt i fine farger, og nå begynner det virkelig å ligne noe. Det kiler i magan når jeg ser at (kunst)gresset er i ferd med å rulles ut.

Screenshot fra VPN.

 

Billetter

Og nå: Stadion. Vallekortet selger bra, klubben har nå solgt over 800 av de. Patriot-feltet er det som går best, der er det igjen litt over 200 plasser. Så dersom du fortsatt sitter på gjerdet bør du vurdere å komme deg ned ganske snart.

 

Billettene til cupkampen mot Elverum på Ullevaal Stadion 10. august er ute. De koster 200 for voksne, og 100 for barn, honnør etc. Har du sesongkort (ikke Vallekort) så kommer du gratis inn. Score! Les mer hos klubben.

 

Første kamp etter sommerferien er 7. august kl 19 på Marienlyst. Vålerenga har fått kun 713 billetter til denne kampen. Vi husker opplegget der i fjor, komplett med et stort OH-banner dedikert Vålerenga fra Godsetunionen og masse ståk og bråk. Forskjellen er at i år er Godset dynge, og i skrivende stund ligger de kun ett poeng over nedrykksstreken. Tenk så morsomt det hadde vært å dytta dem under.. Les mer hos klubben.

 

Kuriosa

Rosenborg skal møte Dundalk i Champions League-kvalik, og selv om de er irske skulle man tro de ikke leiker butikk. Dundalk står med fem strake seire uten baklengs og er i likhet med oss midt i sesongen.

Men: De burde kanskje passe litt bedre på papirene sine, for deler av scouting-rapporten på Rosenborg er blitt funnet i veikanten i Dublin:

Ikke en så stor tabbe som da en ansatt i Hamburger SportsVerein glemte en ryggsekk full av konfidensielle dokumenter, inklusive lønningslista til spillerne, i en park midt i byen.. Men tabbe uansett.

Leser man nøye er det forøvrig klart at Dundalk har gjort leksa si: Bendtner beskrives som både temposvak og “not hard working”.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *