Engamorgen mandag 17: juli: Kampdag!

Simen Juklerød er tilbake i Vålerenga-troppen, klar for ny jubel før dagens kamp mot Kristiansund. Foto: Grydis.no

På gresset i Wimbledon har man sørget for å gjøre tennisturneringen ferdig i tide og i Tour de France har de tatt en dag fri. Verden holder pusten. I ettermiddag er det klart for Kristiansund-Vålerenga.

Det er kanskje ikke helt så hett, men eliteserien tetter seg til før ferien.

Klubben presenterer spillerne som skal ta turen til Nordmøre, og melder om endringer etter forrige seriekamp.

Rasmus Lindkvist er jo solgt til svenske AIK, og Herman Stengel har vært ute med sykdom i et par uker, slik at dagens kamp kommer for tidlig. Tilbake etter skade er imidlertid Simen Juklerød. Aperopet tipper han starter på backen.

Troppen ser slik ut (vårt tips til startoppstilling uthevet)

Marcus Sandberg, Aslak Falch
Simen Juklerød, Robert Lundström, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger, Ivan Näsberg
Christian Grindheim, Magnus Lekven, Daniel Fredheim Holm, Daniel Berntsen, Ernest Agyiri, Samuel Fridjonsson
Bård Finne, Ghayas Zahid, Mohammed Abdellaoue, Chidera Ejuke, Aron Dønnum

Eliteserien er veldig jevn, slik at enkeltkamper har stor innvirkning på hvilken del av tabellen du føler at du er. Etter gårsdagens kamper er det slik at om Vålerenga vinner med to så klatrer vi til en femteplass, mens med å tape med åtte, så faller vi til tiende. I dette regnestykket skal man også se at Haugesund, Vålerenga, Odd og Tromsø står med en kamp mindre spilt til sommerferien enn de øvrige lagene, slik at med seier i dag har vi los på en medaljeplass.

I oppsummeringen av gårsdagens kamper, fikk Eurosport også plass til et innslag om Ghayas Zahid, som vi ikke finner på nett. I tidenes tommeste Zahid-innslag fikk vi se at han er i Vålerenga i dag og forsøker å holde hodet her, han har lyst til å reise ut og at han gjerne vil ha appelsinjuice når han er på café med Eurosport. Ingenting annet enn noen ord fra Deila om at Vålerenga gjerne vil beholde den kreative angriperen.

Silly season uten rykter og spekulasjoner blir enda mer silly. Det eneste positive med at de sendte innslaget er at de i hvert fall ikke brukte mer plass på å la klikkhore Christian Gauseth skjelle ut folk som ikke filmer.

På Eurosport finner vi også “Kjetil Rekdals dom” om hva de enkelte klubbene  må hente. Om Vålerenga sier han:
– De ser etter forsvarsspillere og angrepsspillere. Så må de slanke stallen og bestemme seg for hvem de skal satse på, sier Rekdal.

Godt noen har innsideinformasjon.

Det er blå himmel på Østlandet. Se Vålerenga kultur- og idrettsparks lekre video på Facebook før du går ut og nyter sola!

Nydelig ?

Opslået af Vålerenga kultur- og idrettspark på 16. juli 2017

Og kampen? Klokka 19.00 på Max.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *