Engamorgen tirsdag 8. august: Men Aron Dønnum var jo god

Skuffelse
Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Dagen etter en av årets dårligste kamper. Blåtirsdag.

 

Så vi var ikke nådige i gårsdagens kampreferat.

Det var jo ingen spesielt god kamp, så det er lov å være skuffet. VIF-garderoben ble kjapt låst av etter kampen, til stor frustrasjon for TV-teamet fra MAX.

Nå har vi en del å se frem mot, så det gjelder å finne godfølelsen kjapt. Selv om Adam kanskje burde tatt første målet, fikk han vist seg frem som en svært god keeper utover kampen. Vi er nok styrket på denne plassen fremover.

Også har vi gårsdagens bestemann, Aron Dønnum. Uredd var vel ordet de fleste i redaksjonen brukte. Sånne egenskaper blir veldig fremtredende i et oppgjør som dette.

Nei, vi må ri av oss dette oppgjøret så fort som mulig. Nye kamper venter rett rundt hjørnet.

Allerede på torsdag har vi neste hinder på vei mot Haralds Pokal og apropos det…

 


Billettinformasjon til Elverum-kampen

Vi kopierer fra klubbens sider.

Alle med sesongkort på Ullevaal (Vallekort gjelder ikke) kommer inn gratis med sesongkortet sitt. Sesongkortet er gyldig på alle innganger/tribuner uavhengig hvor du har sesongkort fra før.

Samtlige plasser på denne kampen er unummererte. Har du derfor sesongkort med fast sete, gjelder ikke det akkurat på denne kampen.

Har du ikke sesongkort må du kjøpe billetter i Sjappa, på Ticketmaster eller i billettlukene på kampdag.

Kun Telenor og Bendit åpnes

På denne kampen vil kun Bendit nedre/midtre (Supportertribunen) og Telenor-tribunen (Hovedtribunen) være åpen. Billettprisene er 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn (5-18 år). 100 kroner er også prisen for studenter og honnør. Billettprisene er lik for begge tribuner.

I Bendit er det inngang 4 og 6 som gjelder, mens det er inngang 3 på Telenor for Vålerenga-supportere. Sesongkort vil fungere på begge disse inngangene uansett hvor på stadion du har sesongkort.

 

Og når vi snakker om billettsalg…

 


Idag starter billettsalget til første Eliteseriekamp på vårt stadion

Ikke ordnet deg Vallekortet ennå. Du har fortsatt sjansen, men for de som kun vil ha enkeltbilletter (partypoopers) starter deg ordinære billettsalget på supportertribunen idag. Vel og merke, for de som er medlemmer av klubben og/eller Klanen.

Billettene selges kun i Sjappa, som byr på utvidede åpningstider denne ukas hverdager, kl. 10-18.

Klubben har lagt ut mer informasjon.

 

Ellers så er det en god del å få med seg fremover, som du sannsynligvis trenger billetter til. Espen Bjørneseth har derfor laget en så godt som fullstendig oversikt på klanen.no. Vil du ikke gå glipp av noe så trykk deg dit.

 


Vålerenga 2 – Skeid 

Tom Nordlie vender tilbake til bane han bare har gode minner fra, Vallhall, idag, i 2. divisjonsoppgjøret og byderbyet mellom våre toere og Skeids enere.

Det spørs om Oksene kommer. De liker nok ikke all fokusen Vålerenga får på hjemmebane.

 


Bilder fra “første” hockeytrening

Gårsdagen handlet kanskje mest om fotballen, men vi kan jo ikke glemme at det igår også var offisiell is-treningstart for Vålerenga Hockey der publikum ble invitert.

Vi var ikke der, men VIF-fan og fotograf Kenneth Myhre var der, så besøk denne linken hvis du er nysgjerrig på hvordan ting artet seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *