Engamorgen mandag 14. august: Farvel gamle ritualer

Foto: Anders Grydeland, Grydis.no

 

Dagen er her. Vålerenga Fotball skal spille en seriekamp med Ullevaal som hjemmebane for aller siste gang. Fremtiden ser forøvrig lys ut, og Vålerenga Hockey ser ut til å forbedre seg.

Siste gang

Ikke for å virke grandios og overdrevent svulstig (og med de ordene har jeg allerede mislykkes), men ikveld blir aller siste gang gutta går ut på Ullevaal-matta for å spille seriekamp. Aldri mer skal Klanen ta opp Vestbredden som sin tribune. Aldri mer vil førkamp-ritualet ditt på hjemmebane inneholde pils i plastglass på Dollys. Gaza vil vi nok fortsatt forholde oss til, siden dette sannsynligvis blir tribunen vår på cupfinaler.

Jeg sliter litt med å beskrive følelsen jeg har foran denne siste kampen. Jeg har tross alt hatt samme ritualet foran kamp i over 17,5 sesonger. Jeg tror fortsatt det er en sjanse for at jeg fyller opp bilen med flagg og stenger og kjører avgårde til Ullevaal tiende september bare av ren vane. Det til tross for at jeg nå kun trenger å gå til kamp og at jeg sikkert er på stadionåpninga, med damekamp og Børst & Ball, dagen før.

En helt ny hverdag venter oss. Vi skal flytte fra mor og fars rede (kanskje den onde stemora er bedre sammenligningsgrunnlag) og starte helt på nytt.

Hvis du ikke fikk det med deg så tok vi opp litt Ullevaal-minner i vår spalte i Dagsavisen, fredag 11. august.

 

Angrep er beste måten å score mål

Klubben har offentliggjort troppen før siste Ullevaal-oppgjør.

Hyggelig er det å se at troppen inneholder alle spissene våre. Henrik Kjeldsrud Johansen, Mohammed Abdellaoue og nyankomne Fitim Azemi. Sannsynligvis er ikke formen til hverken Henrik eller Moa noe å skryte av ennå, men å ha flere target men tilgjengelig skader ikke.

Vi legger merke til at Herman Stengel ikke er i troppen. Vi har ikke fått det bekreftet, men det kan virke som denne sykdommen Herman har slitt med i sommer fortsatt lager en del krøll.

Vi legger inn dette tipset til startellever:

Adam Larsen Kwarasey

Robert Lundström – Jonatan Tollås Nation – Enar Jääger – Simen Juklerød

Christian Grindheim – Magnus Lekven – Daniel Fredheim Holm

Ghayas Zahid – Moa – Bård Finne

Legger inn et forbehold om at Aron Dønnum kommer inn for enten Fredheim Holm, eller Finne.

 


Vålerenga U19 til kvartfinale

Unggutta tok imot Sandefjord, i Vallhall igår. Kampen endte 2-0 riktig vei, etter scoringa av Oscar Opsahl og Thomas Elsebutangen.

Hvem som venter på andre banehalvdel i kvarten er fortsatt ikke klart.

 


Anders Myrvold på banen 

Vålerenga Hockey spilte sesongens andre treningskamp, mot Sparta igår i Furuset Forum.

Det ble dessverre tap 2-1 der Rasmus Juell scoret vårt mål, men det var visstnok mange hakk opp spillemessig fra første treningskamp.

Det folk likevel bryr seg mest om er at Anders Myrvold var tilbake i blå drakt. Betyr dette at Anders blir med i år? Kanskje du får svaret på det i dette intervjuet fra etter kampen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *