Engamorgen lørdag 19. august: Kampdag!

Fra fjorårets oppgjør mot LSK på Ullevaal. Da vant vi 2-0. I juni vant vi 3-1. Tomålsseier i kveld også? Foto: Grydis.no

Vi holder det kort og greit: 18.00 på Åråsen. Lillestrøm-Vålerenga. Lagene har ikke møttes siden juni, da VIF enkelt vant 3-1 på Ullevaal. Vi forventer reprise i kveld.

På sine hjemmesider presenterer Vålerenga dagens bruttotropp. Vålerenga sliter på spissplass, der verken Henrik Kjelsrud Johansen eller Fitim Azemi kan forventes å holde 90 minutter etter skade/magetrøbbel, og Moas knær holder ham ute av troppen. Aperopets forventede startoppstilling – med forbehold – uthevet.

  • Adam Larsen Kwarasey, Marcus Sandberg
  • Robert Lundström, Enar Jääger, Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Markus Nakkim, Simen Juklerød
  • Magnus Lekven, Christian Grindheim, Herman Stengel, Daniel Berntsen, Samuel Fridjonsson, Daniel Fredheim Holm
  • Ghayas Zahid, Bård Finne, Chidera Ejuke, Henrik Kjelsrud Johansen, Aron Dønnum, Fitim Azemi

I denne oppstillingen finner vi altså blant annet Daniel Fredheim Holm. Til klubbens sider forteller han:

– Det å slå Lillestrøm er én ting, men å snu den “down’en” vi er nede i nå hadde vært veldig positiv før vi møter Rosenborg neste helg. Da skal vi være veldig klar for resten av sesongen.

Sjappa på Fyrstikktorget holder åpen til 14.00, før resterende billetter til Vålerengas del av Åråsen blir solgt fra Sjappebilen utenfor inngangen vår på Åråsen fra cirka 16.00.

 


Nytt stadion

Til eliteseriekampen mot Sarpsborg på Vålerengas nye stadion på Valle er det noen hundre Valle-kort igjen. Disse er tilgjengelige på alle tribuneseksjoner, men det er snakk om få kort. I skrivende stund er det også 57 enkeltbilletter igjen på nordtribunen (familietribune). Og det er det. Eneste andre mulighet nå er altså å kjøpe Valle-kort (billett til de seks siste hjemmekampene). Hvordan? Det finner du ut bak lenken.

 


Enga på landslaget

Det har vært landslagsuttak for aldersbestemte landslag, og fem VIF-spillere er klare.

G16 skal spille Syrenka Cup i august/september. Leo Cornic, Harald Martin Hauso og Oskar Opsahl er tatt ut i troppen som blant annet skal måle krefter mot Portugal.

G17 skal spille firenasjonersturnering i Sverige 30. august-5. september. Kristoffer Klaesson er i troppen som skal møte Sverige, Romania og Slovakia.

G18 skal spille firenasjonersturnering i Sandefjord mot Østerrike, Danmark og Sverige. I troppen finnes Christian Borchgrevink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *