Engamorgen tirsdag 5. september: Tre og fire dager

Vi ble invitert til pressetreff på stadion igår. Der fikk vi se presseinngangene og fasilitetene pressen skal kose seg med på kampdager. Alltid hyggelig å se mer av stadion men vi i Aperopet er supportere og flanører, så vårt bilde for dagen er fasilitetene vi sannsynligvis vil bruke mer fremover. Vi har også litt om rekruttkampen, referat fra damekampen som var, også har vi et kjempetilbud til dere lesere. 

Ny tidsregning for fotballen… men først, hockey

99 prosent av min hjernekapasitet er opptatt av stadionåpninga til helga. Den siste prosenten må jeg altså bruke til å huske å stå opp, spise, hvor jeg bor, og seriestarten i hockey på fredag. Og ja, den spilles ikke i Oslo.

Gjøvik Fjellhall er stedet. Det er fortsatt noen billetter igjen, men de går nok fort.

Hold ut til slutten av dagens Engamorgen for et kjempetilbud, i forbindelse med den kampen.

 


Uavgjort for rekruttgutta

I andrelagets siste kamp i Vallhall (sannsynligvis) ble det uavgjort, 0-0, mot tabellnabo NIL/Trysil.

Vi vet dessverre ikke så mye om kampen annet enn at vi nok stilte et ganske sterkt lag, siden gårsdagens A-trening på stadion manglet nesten halve laget.

Relativt få på trening fordi resten skulle spille kamp.

Vålerenga 2 innehar 11. plass som er siste trygge plass i Postnord-ligaen avdeling 1, kun tre poeng ned til 12. plass. To poeng fra niendeplass og fire poeng fra åttende og sjuende plass.

Neste mandag tar KFUM turen ned fra Ekeberg for å besøke oss i vårt nye stadion.

Vi tipper det blir en godt besøkt rekruttkamp.

 


Søndag spilte Toppserielaget bortekamp mot Sandviken. Vår gjesteskribent, Jerusalem, har vært så vennlig og skrive referat: 

Sandviken-Vålerenga 2-0 (1-0)

Etter fire strake kamper med flyt og seier måtte det kanskje komme en kamp med utur og udyktighet. Som vi gjerne gjør mot lag fra Bergen startet vi kampen med baklengs (ved Sina Tosterud) etter kontring, og slet resten av omgangen med sjelden lav presisjon. Men fra overtidsminuttene i førsteomgang og ut dominerte Vålerenga fullstendig. Sandviken kom seg bare unntaksvis ut av egen halvdel, og et lite øyeblikk lurte jeg på om det var landsskytterstevnet jeg så på. Maken til mitraljøse mot Sandvikens mål har jeg knapt sett før. Vi snakker over 20 målsjanser/skudd mot Sandvikens mål, men det var dessverre ingen skytterdronninger på Oslos stolthet i dag. Og på utrolig vis klarte ikke Enga å få ballen i nota, og da ble kampen avsluttet som den begynte: Sandviken-skåring (ved Camilla Ervik) på kontring. Høyst urettferdig. Men sånn er fotball av og til. Grunnspillet vårt er kanskje det beste i toppserien. Dessverre er vi fremdeles ikke på medaljenivå på å stoppe kontringer. Og da er Sandviken fortsatt ubeseiret på sin nye stadion. Håper vi, om ikke annet, kan rappe med oss den statistikken fra Stemmemyren.

Spillerbørs:

Michelle Betos 6

Theresa Nielsen 5

Jennie Nordin 5

Ingrid Søndenå 6

Ellen Wang 6

Stephanie Verdoia 5

Aivi Luik 5

Gunnhildur Jonsdottir 5

Anne Lise Olsen 5

Elise Krieghoff 6

Maren Hauge 7 BB

Camilla Kur Larsen 6

Frida Lyshoel 5

 


Idag åpner nye Vålerenga Sjappa

Mens gutta gjør seg klare til kamp på innsiden av stadion, kan du forberede deg i stadionskallet. Klokka ti idag åpner sjappesjef, Frode Veie, dørene for det endelige lokalet for Sjappa. Åpner Sjappa flere steder nå så vil det være i tillegg til den som åpner dørene idag. Hvem veit hvor populær klubben blir fremover?

Jeg tar meg turen. Har bestilt meg skjerf og lurer veldig på den ene nye t-skjorta.

 


Så dagens kjempetilbud, kun i Aperopet

Serieåpningen i hockey er som sagt på fredag. Gjøvik Fjellhall er jo ikke akkurat hjemme for de fleste av våre lesere, så turalternativene er mange. Jeg har blitt spurt om vi kan promotere en av dem

Vertshusbussen har fortsatt ledige plasser. De kjører fra Vålerenga Vertshus fredag kl. 16:00 og parkerer like ved hallen. Du slipper altså å surre rundt unødvendig på landet.

Bussturen koster kr. 300,-

Nevner du at du leste om turen i Aperopet får du hele kr. 1,- i rabatt. 

299,- tur/retur Gjøvik. Slå den.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *