Engamorgen torsdag 14. september: Hjemmekampen i fare

Her er det ikke sikkert det blir kamp på søndag..

I skrivende stund er ikke Furuset Forum godkjent for seriespill.

 

I dag spiller Vålerenga Hockey sin andre seriekamp, borte mot Lørenskog kl 18.30. Den kampen blir nok spilt, men vår neste hjemmekamp mot Frisk-Asker på søndag, den står i fare.

Etter oppussingen i sommer, med bygging av provisoriske tribuner skulle man tro at alt var i orden til seriespill. Dette var en del av prosjektet på Jordal, og serien har begynt. Det er tross alt september. Dengang ei. 

Etter sigende skal det mangle merking av trapper og rømningsveier i Furuset Forum. Dette skal være en del av jobben kommunen gjør i hallen, og er naturligvis et krav for å arrangere Get-liga der. Man kan ikke ha masse folk i hallen uten at sikkerheten er i orden, og det formelle som følger med.

Det har ikke skjedd, NIHF får etter hva vi vet ikke kommunen i tale. Brev besvares ikke. Og det er to arbeidsdager igjen, og hallen er altså ikke godkjent for Get-liga.

Akkurat nå spøker det for den kampen. Regn med mer støy rundt dette i dagene som kommer.


 

Og mens vi er inne på hockey: Det stormer rundt dommer, nå ex-dommer Svein-Erik Edvardsen.  Konflikten som så ut til å løses, og så ikke ble det allikevel, også ble lagt på is, har nådd et foreløpig klimaks med at han har fått sparken av NFF. Edvardsen var også seksjonsleder der. Anklagen er at han skal ha sendt anonyme e-poster hvor han hyller sin egen innsats til NFF.

Nå kommer hockeyforbundet på banen med full støtte til NFF, og Ottar Eide forteller VG at de “kjenner seg igjen i det som fotballen står oppe i “. Samtidig understreker de at det ikke kan bevises at det er han. NFF derimot, påstår at de kan det etter å ha sjekket opp IP-adressene.

Edvardsen varsler søksmål i regi av sin gode venn Elden.

Ikke regn med at dette går bort med det første.


 

Til slutt tar vi med en gladsak, nemlig at publikumssnittet i Eliteserien ligger på 6758 i år, mot 6667 etter samme runde i fjor. Norsk Toppfotball-sjef Leif Øverland jubler kanskje litt vel mye i VG, men det er vel lov å håpe at bunnen er nådd.

Rosenborg leder suverent med 17.751 tilskuere i snitt, noe som må sies å være utrolig bra i Norge. Det har også noe med at man ikke har opplevd motgang på 25 år. Sogndal er dårligst med 3333.

For syv år siden snittet Tippeligaen 10.000. Vi får håpe det har snudd, men dersom Rosenborg fortsetter å vinne seriemesterskap på autopilot så er jeg skeptisk til akkurat det.

Èn kommentar på “Engamorgen torsdag 14. september: Hjemmekampen i fare

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *