Engamorgen mandag 30/3-15: Én uke igjen til seriestart!

Vålerengas keeper Guro Pettersen fikk gult kort etter en takling omtrent på 16-meterstreken. Foto: Grydis.no
Vålerengas keeper Guro Pettersen fikk gult kort etter en takling omtrent på 16-meterstreken. Det burde strengt tatt vært rødt. Foto: Grydis.no

Oslo tømmes for folk og seriestarten nærmer seg med stormskritt. Nå er det bare én uke igjen til det braker løs på Ullevaal Stadion, og mediene begynner å plassere Vålerenga i deres tabelltips. For fotballjentene våre kunne seriestarten gjerne kommet litt senere for de gikk på en stygg smell i går.

Fotballdamene møtte Klepp til sesongstart i går, og det endte med tap 1-3 etter at Tina Wulf utlignet på overtid for Vålerenga. Vålerenga har ikke likt seg i Rogaland den siste tiden. Ikke bare tapte hockeylaget to (tre) kamper der borte, i går ble Vålerenga visstnok rundspilt i den første omgangen mot Klepp og lå under 0-2 ved pause. 16-åringen Andrea Norheim økte til 3-0 før Wulf satte inn trøstemålet på overtid.

Tina Wulff er toppscorer i Vålerenga etter at hun scoret Vålerengas eneste mål i går. Foto: grydis.no
Tina Wulf er toppscorer i Vålerenga etter at hun scoret Vålerengas eneste mål i går. Foto: grydis.no

Flere bilder og et kort kampreferat finner du på grydis.no.

VG-Lupen har kommet fram til Vålerenga og plasserer oss på femteplass. Masse flott info her og video her.

TV 2 tipper også Vålerenga på femteplass i årets sesong, og har tatt en prat med Daniel Braaten i sakens anledning.

Fotballnerd.no (?) tipper derimot Vålerenga på tredjeplass.

Norge G19 med Ivan Näsberg åpnet EM-kvalifiseringen med seier over Sveits torsdag og 1-1 mot Nederland lørdag. Det er bare ett lag som går videre til EM så det er en viktig kamp som kommer tirsdag mot Serbia.

Vil du feire bursdag i forbindelse med en Vålerenga-kamp kan du gjøre dette nå. Kamppakker er til salgs for 250 kroner per hode. Les mer på klubbens sider.