Vålerenga-Brann 2-1: Vi står sammen, og kjemper, og vinner til slutt

 

Det var ikke alltid vakkert, det var ikke alltid flott, men det ble seier. Vår første i vårt nye hjem. Ikke bare det, vi fikk noen nye helter.

Idag kan alle spillere, supportere, de i trenerapparatet og generelle flanører av Vålerenga Fotball,  som møtte opp i Vålerenga Kultur- og Idrettspark, være stolte. Stolte av innsatsen og stolte av at vi gjorde jobben. Tenningen var høy. Kanskje litt for høy i det bakre ledd, men både spillere og vi på tribunen var offensive. Hvem vet hvem som begynte, men den store innsatsen på banen og den store innsatsen på tribunen inspirerte hverandre.

Vi fikk flere nye helter idag. Samuel, Chiddy, Den Blå Veggen.

Og fortsatt er det forbedringspotensiale.

Spillerbørs:

Adam Larsen Kwarasey – 7 – Nesten trygg matchvinner. Har en noe merkelig inngripen, men flere gode redninger i en kamp som var noe rotete bakover er han, etter denne referentens syn, tunga på vekstskåla idag.

Christian Borchgrevink – 5 – Kommer greit fra debuten fra start i Eliteserien. Positiv i offensiv vilje, men blir også tatt litt på tempo og erfaring. Vi belønner ungdommelig pågangsmot.

Jonatan Tollås Nation – 6 – Vår stødigste forsvarsspiller idag.

Enar Jääger – 5 – Redder seg inn på innsats og vilje. Noe ujevn i første omgang foran egen kasse og noen av de lange ballene fremover blir sendt i hytt og pine, men er ikke hyggelig å møte for røde motspillere.

Simen Juklerød – 5 – Litt den samme kampen som Borchgrevink. Noe mer involvert fremover.

Christian Grindheim – 5 – Gjør mye av den usynlige jobben på midten. Godt anker og gir alt i duellene.

Magnus Lekven – 5 – Noen upresise pasninger fremover, men ellers et godt anker når vi har kontroll. Tar igjen med stor innsats i duellene.

Daniel Berntsen – 5 – Nok en god førsteomgang av Daniel. Vanskelig å forholde seg til med ballen i beina og stopper mange av Branns overganger lenge før det blir noe av dem. Litt mer usynlig i andre. Ut etter 77 minutter.

Samuel Kari Fridjonsson – 7 BB – Vålerengas nye redningsmann? Ihvertfall banens beste på denne børsen. Konstant uromoment fremover og åpner endelig målkontoen. God med ball, duellsterk og maks innsats. Akkurat sånn spillere vi vil ha. 

Chidera Ejuke – 6 – Involvert i begge scoringene. Burde nok vært involvert i flere, men dette er store skritt i riktig retning for Chiddy. Gjør også en god jobb med å ødelegge Branns overganger på vingen. Byttes ut på overtid etter å ha vært uforutsigelig hele kampen.

Henrik Kjelsrud Johansen – 5 – Han er ikke verdens mest elegante fotballspiller, men innsatsen skal ingen ta fra ham. Binder opp store, sterke rødtrøyer og skaper med det rom for våre mer teknisk anlagte. Flere Brann-spillere vil ha mareritt om Henrik i natt.

Innbyttere:

Fitim Azemi – For kort tid

Markus Nakkim –  For kort tid til børskarakter, men går rett i duell og vinner. Et slags bilde på innsatsen gutta har lagt ned i denne kampen.

Herman Stengel – For kort tid

 

2 kommentars på “Vålerenga-Brann 2-1: Vi står sammen, og kjemper, og vinner til slutt

 • 25. september 2017 i 07:52
  Permalink

  I går var det som overskriften sier ikke bare ord men realitet : VI STÅR SAMMEN OG KJEMPER OG VINNER TIL SLUTT !

  Svar
 • 25. september 2017 i 07:52
  Permalink

  I går var det som overskriften sier ikke bare ord men realitet : VI STÅR SAMMEN OG KJEMPER OG VINNER TIL SLUTT !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *