Engamorgen torsdag 12. oktober: Navnefest?

Forum eller Arena ikveld. Supporterlivet gir oss innimellom valgets kval. 

I kveld må du velge og dessverre er ikke valget selvsagt. Både fotball- og hockeykampen er like viktige. Løsningen får vel være at du drar på det du synes er morsomst. Hvis det ender med fotballkamp (og du har råd til det) kjøper du en billett til hockeykampen bare fordi de trenger penga.

Hengekampen

Vi begynner med fotballen og grunnet den sportslige utfordringen foran oss lar vi intility Arena være intility Arena. Vi dekket våre tanker godt nok i gårdsdagens Engamorgen. Det spiller ingen rolle om du sier stadion, Valle, arena eller hva enn du selv foretrekker, bare du kommer.

Hvis du er redd for en kjempemarkering på banen fra intility sin side, legg vekk dine frykter. 

Det eneste de skal gjøre er å møte opp med 200 mann på hovedtribunen og sannsynligvis feire seg selv litt ekstra.

Foto: Grydis

Bård Finne tilbake. 

Og godt er det. Daniel Berntsen er ute med karantene, Daniel Fredheim Holm, Ernest Agyiri og Moa er fortsatt skada, og Christian Borchgrevink har tre landskamper i beina. Samúel Kári Fridjónsson er riktignok i troppen, men han spilte mesteparten av Islands U21-landskamp på tirsdag og starter høyst sannsynlig ikke. Enar Jääger har også vært på landslagsoppdrag men klubben fikk heldigvis forhandlet frem minimalt med spilletid for ham, så han stiller nok fra start ikveld.

Haugesund er et grisekjedelig men godt organisert lag, så kveldens oppgave blir ikke enkel. For vår del blir det viktig å demme opp for kontringene vi vet kommer og selvfølgelig være effektive i angrep. Haugesund har scoret like mange ganger som oss denne sesongen (28 mål), men har kun sluppet inn 24 mål mot våre 35. Tapet mot Odd (0-1) før fotballpausen var første tap på seks kamper. Tre av deres ti seiere har endt 2-0, en seier 3-0, og de resterende seks kampene har endt med ettmålsseiere. Begge kampene mot Rosenborg endte 1-0 til Haugesund. På de siste fire kampene har de kun sluppet inn tre mål i tre forskjellige kamper. De har heng på medaljekampen og med seier ikveld er de helt oppi ryggen på Brann.

Så vi er underdogs ikveld, hvis du lurte. 

Og det passer vel oss egentlig best. Å kunne slå nedenfra og opp. La oss glemme poengene når vi går inn på banen ikveld. Oppgaven er å spille god fotball og kjempe for hver eneste ball. Innsats slår talent. Hadde det kanskje gjort seg med et mål av innsatskongen Henrik ikveld?

Deila må erstatte både Berntsen og Samúel, så Aperopets høyst kvalfiserte gjetning på førsteelleveren er:

Adam Larsen Kwarasey

Robert Lundström – Jonatan Tollås Nation – Enar Jääger – Simen Juklerød

Christian Grindheim – Herman Stengel

Abdisalam Ibrahim

Chidera Ejuke – Bård Finne

Henrik Kjelsrud Johansen

Kampstart er kl. 19. Innslippet starter en time før.

Og det er heldigvis meldt sol idag

 


Kampen i Forum

Hvis du ikke skal til Valle regner vi med at turen går til Furuset. Vålerenga Hockey tar imot konkursboet fra hallen bak Metro-senteret.

I første møte med Lørenskog denne sesongen klarte vi å tape på en nesten mirakuløs måte, etter en veldig komfortabel ledelse. Det betyr at vi burde kunne ha et godt grep på stedet mest kjent for Sesam Stasjon. Det gjelder bare å holde igjen bakover.

Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Tallak Lyngset stiller på tribunen etter at hans, tilsynelatende, fair slosskamp på Hamar sist søndag har gitt ham tre kampers utestengelse. Jaggu.

Kampstart er kl. 18:30 og Furuset Forum er stedet. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *