Engamorgen søndag 22. oktober: Kampdag!

Det er klart for nok en dag der fotball og hockey spilles samtidig. Sist gang ble det 10-2 til VIF mot bønda, vi kjører gjerne reprise i kveld.

Men først

Vålerenga 2 spilte i går sin siste kamp for sesongen. Det endte med 0-3-tap mot opprykksklare HamKam hjemme på Intility Arena. Vålerenga var gode i 1. omgang, men fikk en mann utvist etter en omdiskutert situasjon og måtte slite i 2. omgang. Kampreferat finner du på klubbens sider.

Etter en sesong med ryggen mot veggen var plassen i divisjonen alikevel sikret før den siste runden. For mer om 2. laget anbefaler vi en titt innom gårsdagens Engamorgen.

Før kampen varslet HamKam-supporterne om storinnrykk med over 1000 bønder. Aperopet er ikke imponert over oppmøtet:

På stadion ble det imidlertid opplyst om 567 tilskuere. 1000 av dem fra Hamar, og alle har samme bestefar.

 


Viking borte

Som vi skrev i Dagsavisen på fredag; det er fortsatt mye å spille om i sesongavslutningen selvom plassen i Eliteserien virker sikker. Aller viktigst er det kanskje å spille på seg selvtillit og få relasjoner til å sette seg i Ronny Deilas filosofi.

Etter to meget overbevisende forestillinger på hjemmebane har Vålerenga i kveld en gyllen mulighet til å pynte på sesongens dårlige bortestatistikk (2 seire, 2 uavgjort, 8 tap) og bygge videre på den gode formen som ser ut til å endelig ha meldt seg mot seriens desidert dårligste lag, Viking. Som de erfarne Vålerenga-supporterne vi er, tar Aperopet riktignok ingen seier på forskudd. Viking spiller for sin aller siste sjanse for å overleve, selvom få levner dem noe som helst håp. Om de uansett skulle rykke ned er de nok ute etter å gjøre det med stil. En seier over Vålerenga smaker nok godt på vei nedover med OBOS-heisen. Vi tror det kan bli en tøff kamp, men om Vålerenga leverer som vi har sett i det siste, bør dette være grei skuring.

“Never change a winning team”, skrev klubben om laguttaket før Aalesund-kampen. Vi gambler på at de samme 11 får tillit i tredje kamp på rad:

Larsen Kwarasey

Lundström, Tollås Nation, Jääger, Näsberg

Stengel, Lekven

Juklerød, Grindheim, Ejuke

Kjelsrud

* Om det gjøres endringer tipper vi Fridjonsson kommer inn for Lekven.

 


MS borte

Om du liker sport live og ikke tilbringer kvelden i Stavanger, kan du ta turen til Manglerud når Vålerenga gjester Manglerudhallen og Manglerud Star kl 17.00 i kveld. Lokalavisa Vårt Oslo har en sak om kveldens kamp og Vålerenga Hockey. Det samme har Dagsavisen.

Drop i Manglerudhallen kl 17.00. Avspark i Stavanger kl 18.00. Om du ikke legger søndagen til Stavanger eller tar turen til Manglerud, vises begge kampen på Øst, Bohemen og Vertshuset. To bortekamper der altså, så vi regner med stemning uansett hvor du havner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *