Engamorgen søndag 5. november: Pause

Moa, mannen som må vente lengst. Ute med langtidsskade. Foto: Grydis.no

November, årets dølleste måned. Vi venter på julemådene desember, vi venter på at vintersporten skal starte og vi venter på at sola skal snu mot lysere tider. Idretten prøver ikke å hjelpe deg og setter alt på pause.

 

Jeg mener å huske at NFF for et par sesonger siden prøvde seg på et serieoppsett og en sesongstart med bare én serierunde før landslagspause. Den gang var argumentet at landslagssjef Høgmo skulle få spillere i kampform til samlinga. Fasit var at kun en spiller fra Eliteserien ble kalt inn i troppen og Norge faila i kvalik som vanlig. Årets rekordlange serieoppsett tar nå en pause to runder før slutt. Kjærkomment? På ingen måte. Landslagspause er noe av det kjedeligste som finnes. I en serie som er så godt som avgjort i begge ender; RBK er allerede seriemestre, Viking rykker ned og tar sannsynligvis med seg Aalesund, og Vålerenga havner et uinteressant sted midt på tabellen, er alt vi ønsker oss å få denne kjipe sesongen unnagjort så fort som mulig. En landslagspause har sjeldent føltes mer unødvendig. Men hei, landsen skal jo spille showkamper mot Makedonia og Slovenia!! Blir nok stas. Neste kamp – den siste på Intility Arena i år – er om to uker mot Odds BK. Vi venter.

 

Som om det ikke er nok med landslagspause for fotballen så tar hockey’n også pause. Kanskje man skulle funnet seg en hobby? Uansett, Vålerenga Hockey tok i går pause med en deilig 4-2 seier borte mot Kongsvinger. Etter 0-0 i første periode la iskrigerne grunnlaget for seieren med knusende 3-0 i 2. Kongsvinger svarte med 2-1 i siste uten at det hjalp dem særlig mye. Vålerengas scoringer kom ved Tobias Lindström, Colin Spaberg Olsen, Axel Eidstedt og Fabian Gunnarsson. Landslaget reiser nå til Innsbruck for å spille turnering mot Østerrike, Danmark og Korea. Martin Laumann Ylven reiser som eneste representant for Vålerenga. God tur! Neste kamp for iskrigerne er mandag 13. november hjemme mot Storhamar. Vi venter.

 

Damene spilte i går sesongens siste Toppseriekamp, mot Setskog Høland Team Strømmen LSK Kvinner på Intility Arena. Det endte dessverre med tap, 2-5. Vålerengas mål ble scoret av Camilla Kur og Elise Krieghoff. Du ser dem HER. Neste kamp for damene er cupfinale i Telenor Arena mot Avaldsnes. Btw, billetter til kampen er gratis og du finner mer informasjon HER. Cupfinalen spilles lørdag 18. november. Vi venter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *