Engamorgen mandag 6. november: Miraklenes tid

Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Plassen er endelig sikret, men vi krever fortsatt mirakler. Om 12 dager hadde jo vært fint.

Eliteserien også i 2018

Forrige uke kom vi både med et håpefullt (Europa League 2018) og et skummelt (kvalifisering) regnestykke for resten av sesongen. Håpet satte et tafatt VIF-lag en effektiv stopper for på fredag. Heldigvis sørget resten av Eliteserien for at Vålerenga nå har sikret plassen to runder før slutt.

Til tross for til tider glimrende spill de siste rundene var det de andre som hjalp oss.

Det er liten tvil om at det må ryddes på Valle denne vinteren. Ikke nødvendigvis i spillerstallen, men absolutt i spillernes hoder. 

Så lenge det finnes den minste sjanse for et mirakel må du gripe den. Ikke la deg overkjøre av et mediokert Sandefjord. Da blir vi aldri et vinnerlag. Vi tåler tap mot Sandefjord, Stabæk og hva det skulle være, men da må vi se litt innsats. Vi blir kanskje lei oss for at vi tapte, men vi blir ikke bitre i tillegg.

For det minste håp som gripes kan føre til mirakler. Som den 5. november 1998 i Istanbul. 

Igår var det altså 19 år siden Drillos Vålerenga snudde 0-3 til pause mot Besiktas til 3-3 og avansement i Cupvinner-cupen. Klubben la igår ut en sak om kampen, sammen med noen herlige videoer. 

Vi kommer nok ikke til å oppleve samme spektakulære kamp i sesongens siste hjemmekamp, mot Odds 19. november, men forhåpentligvis blir det en strålende kamp med en fantastisk atmosfære. Siste billettoppdatering viste ca. 8 500 solgte, ikke medberegnet fribillettene Oslos ungdomslag har tilgang til på Nord-tribunen. 

Kan vi håpe på fulle tribuner i hjemmeavslutningen? Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Så greit å sikre seg billett først som sist. Spesielt hvis du ikke har vært på intility Arena ennå.

Billett kjøper du her, eller i Sjappa.

 


12 dager til historisk NM-finale

Når damene går inn på banen i gymsalen, Telenor Arena lørdag 18. november, blir det for første gang i historien som cupfinalist.

Vålerenga Damer har brukt noen sesonger på å etablere seg i Toppserien, spilt ekstremt gode kamper etter sommerpausen, tatt klubbrekord på poeng i Toppserien, og dette har klubben bygget opp helt på egen hånd. Ingen snarveier til toppen (hei Stabæk og LSK Kvinner).

Det er klart damene våre fortjener tidenes tribuneinnsats. Billettene er gratis og kan enten fås her, eller i Sjappa. 

Jeg veit hvor jeg var da under “Mirakelet i Istanbul”. Hvor var du da Vålerenga tok sitt første NM-gull for damer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *