Engamorgen fredag 10. oktober: Litt Vålerenga i landslagspausen

Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Landslagspause kan være kjedelig. Særlig når det er høst, mørkt, kaldt og pause for både hockey og fotball samtidig. Vi lyser opp fredagen din med Vålerenga-relatert stuff.

 

Vålerenga Hockey og Klanen.no inviterte i går til et åpent møte på Vålerenga Vertshus. Her fikk supportere og kritikere lov til å fyre løs med spørsmål til spillere, ledere og støtteapparat. Herr Aperopet var dessverre forhindret fra å stille, så vi henviser til Klanen.no for referat, med mindre du var der og fikk med deg alt selv, da så klart.

 

På Valle ble det i går arrangert internkamp mellom to Vålerenga-lag bestående av A-lagsspillere, juniorer og et par prøvespillere. På klubbens Facebook-side kan du se video fra seansen. Vi registrerer at Vadim Demidov trener med Vålerenga om dagen etter å ikke ha fått det til i MLS, og at spisstalentet Tobias Lauritsen fra Pors fortsatt er på prøvespill. Lauritsen, som Aperopet har skrevet en del om i det siste, er en interessant spiller for fremtiden og ryktes å være aktuell for Vålerenga. Demidov har vel vært aktuell de siste 10 årene uten at det har blitt til noe mer enn et par kopper kaffe og en treningsøkt med Vålerenga. Men vi vet at det stadig jaktes forsterkninger i forsvaret vårt og at Demidov vil bo med dama til Oslo, forståelig nok.

 

Dagens gladmelding er at Daniel Fredheim Holm er på vei tilbake fra skade. I et lengre intervju på klubbens nettsider forteller han at han er klar for spill, men at tiden vil vise om han spiller mer i år. Han er uansett klar for vinteren og neste sesong. I år har han blitt testet i flere nye posisjoner på trening, blant annet sentral midt som i gårsdagens internkamp. Kanskje kan han forlenge karrieren ved å flyttes innover og bakover i banen i en mer stasjonær rolle. Aperopet har tidligere lansert Daniel som mulig midtstopper. Fordi hvorfor ikke?

Hele intervjuet finner du HER.

 

Aperopet tar ikke landslagspause. Det er fredag og du kan selvfølgelig lese vår faste fredagsspalte i Dagsavisen. Plukk med deg et eksemplar og bli med oss en tur nedover memory lane til året åttånitti neri Istanbul.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *