Engamorgen søndag 19. november: Det kan jo hende

Fulle tribuner ikveld? Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Vi har spilt cupfinale og sendt en skadeskutt tropp til Metro-senteret, minst én tribune er (ut)solgt og vi lurer på hva vi skal spille for i “The Odd Game”

Sterk seier med bismak

Vålerenga Hockey tok turen til Lørenskog med flere av våre viktigste spillere på skadelista. Dermed skulle flere ungdommer få sjansen i en allerede ung tropp.

Også trur du ikke at gutta vant 3-1.

Dessverre måtte Tallak Lyngset ut med hjernerystelse og føyer seg inn i rekken med skadede  spillere. Hvis dette fortsetter er eneste lyspunkt at vi får et uthvilt lag til sluttspillet.

TV2 har lagt ut høydepunktene fra kampen.


Det beste laget vant nok ikke

Damenes finale fikk ikke resultatet vi håpet på. Et tidlig mål imot og de resterende 85 minuttene måtte vi finne nøkkelen gjennom en parkert buss som kun sparket høye baller fremover. Norges nest beste lag dere.

Damene jaget utligning og burde nok satt både en og to i andre omgang, men litt uflaks, hederlig innsats i siste ledd av Avaldsnes og noen svært merkelige avgjørelser av dommeren fortalte at dette ikke var vår dag.

Klubben har skrevet en fin kamprapport på sine sider.

Klanen kom relativt mannsterke, men gymsalen har aldri vært noen god konsertarena. Tribunekampen ble dog overlegent vunnet da de sittende Avaldsnes-supporterne kun hadde kubjeller og blåsehorn å by på.

Takk for sesongen, damer. Til tross for tap i finalen så har dere absolutt vunnet sølvet. 

Vi gleder oss allerede til Toppserien 2018

 


(Ut)solgt tribune

Billettsalget til kveldens kamp går så det suser, med over 11 000 solgte hittil. Nå er også tribunen vi kalte Nord- og bortetribunen solgt. Dessverre ble det ikke Felleskjøpet, men det er kanskje like greit at det ble NRC Group sånn med tanke på at eieren er en god, gammel Vålerenga supporter.

Gode penger i kassa og uten sånne skumle bedriftsplaner. 

 


Det kan jo hende

Ja, hva kan vi forvente av kveldens fotball? Det er i utgangspunktet en ubetydelig plasseringskamp for begge lag. Det eneste vi veit for sikkert er at det blir kaldt (takk igjen NFF).

Men det kan jo hende at gutta har lyst til å avslutte med stil på egen hjemmebane, foran så godt som utsolgte tribuner. Det kan jo hende at Ronny Deila har piska laget hardt for å unngå en drittkamp som den mot Sandefjord sist. Det kan jo hende at Fitim Azemi scorer sitt første mål for klubben. Det kan jo hende at Herman Stengel klinern i krysset fra 40-50 meter og blir så glad at han løper rett opp på kontorene og skriver ny kontrakt. Det kan jo hende at Daniel Fredheim Holm, som endelig kan spille fotball igjen, kommer innpå og overbeviser oss at han er en del av troppen i 2018.

Det kan jo hende at spillerne vil overbevise både oss og Deila at det er i Vålerenga de fortsatt vil være.

Kampstart er kl. 18, FanZone fra kl. 16 og ØST fra kl. 12.

Husk å kle deg godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *