Vålerenga – Odds Ballklubb 2-0

Sesongen går mot slutten, og i kveld var det avskjed med Intility Arena for denne gang.

Etter en sportslig sett nitrist affære i åpningskampen har vår nye hjemmebane framstått som et sted hvor vi kan slå hvem det skal være. Vi tapte ufortjent mot Molde, mens resten av seriekampene våre har vi vunnet, med til dels overbevisende resultater.

Kampen i kveld var egentlig mer av det vi er blitt vant til på stadionet på Valle.

Etter noen litt shaky åpningsminutter tok vi fullstendig over, og det så tidvis ut som om vi spilte powerplay mot et tafatt Odd-lag. Her hadde det ikke vært noe å si på en mye større seier. Det er virkelig bare å glede seg til en hel sesong på Intility, hvis dette er nivået vi skal ligge på på hjemmebane.

 

I tillegg til et midlertidig farvel til hjemmebanen vår ble kvelden i kveld også et permanent farvel til kapteinen vår. Christian Grindheim fikk sin siste hjemmekamp for Vålerenga mot Odd, og det var hyggelig å kunne takke av Christian med en deilig trepoenger.

 


 Adam Larsen Kwarasey – 7 Ble ikke satt på de store prøvene, men er der han skal gjennom hele kampen. Viser også årvåkenhet og tar på seg sweeper-rollen når det er nødvendig. Det eneste å sette fingeren på er litt varierende kvalitet på distribusjonen.

 

Robert Lundström – 7 Offensivt danner han en knallsterk høyreside sammen med Juklerød. De to har rett og slett funnet tonen, og det blir nesten alltid farlig når de får kombinere. Hadde han vært litt mer presis med innleggene hadde han nok fått en assist i dag.

 

Jonatan Tollås Nation – 6 Sterk i første omgang, litt mer rusk i andre, med noen svake klareringer. Men alt i alt gjør han en solid jobb.

 

Enar Jääger – 5 Har en tabbe mot slutten av første omgang som nesten blir en farlig situasjon. Ellers stabil, og hever seg i andre parallelt med at Tollås gjør det litt svakere.

 

Ivan Näsberg – 6 Trygg og god defensivt, men har ikke like mye å bidra med offensivt som Lundström på den andre backen.

 

Christian Grindheim – 7 Er mye involvert og viser at han vil få til noe i sin siste hjemmekamp. Treffer på pasninger, ruller opp angrep og framstår som det arbeidsjernet vi har lært å kjenne. Mot slutten spiller han så offensivt at han ser ut som en ekstra spiss, men det blir dessverre ingen avskjedsscoring på hjemmebane. Ut etter 81 minutter.

 

Herman Stengel – 7 BB Jeg prøvde å holde tellinga på antall pasninger på 30-40 meter som Herman leverte, men måtte gi opp halvveis i førsteomgang. Knallsterk, presis og jobber som besatt. Vi kommer til å savne Grindheim, men hvis Herman fortsetter å spille som han har gjort i det siste (og signerer en ny kontrakt) så blir savnet mye mindre.

 

Magnus Lekven – 6 I første omgang framsto han som marginalt svakere enn sine to midtbanemakkere, men kommer ut fra startblokkene i andre omgang med et smell, og leverer en nydelig scoring.

 

Simen Juklerød – 7 Meget god offensivt. Som nevnt er han og Robban virkelig et aktivum når de får i gang samarbeidet på sin høyre kant. Ser man kampen i dag opp mot forrige rundes kamp mot Sandefjord er det tydelig at Jukle er høyrekant, ikke venstreback.

 

Henrik Kjelsrud Johansen – 5 Jobber og jobber, og fortjener virkelig et mål. Men dessverre er ikke Kjelsrud klinisk nok med ballen i beina foran kassa. I dag var det flere situasjoner hvor han bruker et eller to touch for mye istedenfor å bare rappe til, og dermed får han motspillere opp i kroppen. Ut etter 73 minutter.

 

Chidera Ejuke – 7 Leverer et fint mål, og ellers mange gode detaljer. Enkelte ganger kan han overse godt plasserte medspillere og heller prøve seg på et skudd eller et unødvendig dribleraid. Men totalt sett en mer enn godkjent kamp av Chiddi. Ut etter 73 minutter.

 

 

Innbyttere

Fitim Azemi – 4 Inn for Kjelsrud Johansen etter 73 minutter. Framstår som anonym de minuttene han får.

 

Bård Finne – 5 Inn for Ejuke etter 73 minutter. Er med på noen angrep mot tampen, men ser rusten ut.

 

Samúel Kári Fridjónsson – Inn for Grindheim etter 81 minutter. For kort tid.

Èn kommentar på “Vålerenga – Odds Ballklubb 2-0

  • 20. november 2017 i 14:33
    Permalink

    Farvel. Du kosta svært mye og ga oss svært lite.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *