Engamorgen onsdag 29. november: Forny sesongkortet!

Forny sesongkortet. Det blir mer av dette. Foto: Grydis.no

Fotballsesongen er over, spillerne har fri, og stillheten begynner nok sakte men sikkert å senke seg over Valle. Minus eventuelle overgangsspekulasjoner. Dagens Engamorgen inneholder småsnacks, praktisk info, også vil VIF Hockey høre fra deg.

 

Det første først: Fra og med i går kunne alle medlemmer av Klanen, Vålerenga Fotball Elite, og Vålerenga Fotball kjøpe/fornye sesongkortet sitt.

Forkjøpsretten gjelder inntil 4. desember, og dersom du hadde fast plass via sesongkort eller Vallekort kan du få igjen den plassen hvis du fornyer innen fristen. Dersom du ikke klarer den fristen, kan mye løses med en mail til sjappa.

Jeg har allerede fornyet, fordi uansett hva slags lag vi steller på beina skal jeg se fotball på Valle i 2018. Det er fortsatt like deilig.

Se her for info


 

Statistikk-tvitreren Helge Børresen har noen ganske interessante tabeller å vise oss:

 

Ganske syk forskjell, og den viser vel hvor ofte vi kom galt ut i kampene i årets serie. Det der er rett og slett ikke bra. Men samtidig, gutta skal ha kudos for å ha henta inn en del poeng i 2. omgang.


 

VIF Hockey vil vite hva du tenker, og inviterer til heltemøte

Hockey’n gjennomfører i disse dager en undersøkelse for å finne ut mer om hva som får deg til å tikke – evt ikke tikker like hardt for Vålerenga lenger. Hjelp dem, svar på spørsmål så de får vite hva folket mener om ting og tang.

Ta undersøkelsen her

 

I morgen møter gutta Lillehammer borte til det som blir en ganske så tøff kamp. Lillehammer har nr 2, 3 og 4 på toppscorerlista. David Morley, Stephan Vigier og Brett Cameron har til sammen 98 poeng på 23 kamper. Forrige møte røyk vi 3-6 på Furuset.

Når det er sagt har kanskje Lillehammer vist litt svakhetstegn de siste kampene.

På lørdag møter Vålerenga Stjernen til det som forhåpentligvis blir en smooth hjemmeseier. Selv om vårt lag ikke har råd til å undervurdere noen. Samtidig inviterer klubben til Heltemøte – kampen starter kl 16, og etter kampen kan du og kidsa møte Iskrigerne og ta selfies og greier.

Ekke det fett, eller?


 

Siden det er stille i dag så tar vi med en liten godbit. Posteren for neste års VM er nemlig ute, og den er litt kul og creepy på en gang.

Her ser vi keeperlegenden Lev Jasjin og det som er ikke bare en fotball og en jordklode, men også en åpenbar hyllest til Sputnik (Nei, ikke visesangeren). Plakaten er laget i retro sovjet-stil, og er samtidig en uhyggelig påminnelse om hvordan gammel nostalgi og idretten brukes politisk i Russland.

 

Èn kommentar på “Engamorgen onsdag 29. november: Forny sesongkortet!

  • 29. november 2017 i 11:06
    Permalink

    Å fornye sesongkortet hvert eneste år er for meg en ære og en selvfølgelighet, men også en bekreftelse på at verdens herligste Forening fortsatt vil ha meg i sine rekker. Og det er slett ingen selvfølge! Til den da`n jeg dør.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *