Engamorgen torsdag 30. november: Resultatene fra tabellkonken er klare!

Før sesongen ba vi våre lesere om å sende inn sine tabelltips, slik at vi kunne kåre den beste tabelltipperen. Nå som sesongen er ferdigspilt og fasiten foreligger kan vi endelig dele ut både heder, ære drakter og skjerf!

Aperopets tabellkonkurranse foregår på den måten at deltakerne får straffepoeng tilsvarende avviket mellom tips og reell plassering for hvert enkelt lag. Hvis en lurifaks for eksempel tippet Vålerenga på førsteplass før sesongen, vil vedkommende få sju. straffepoeng for Vålerenga, siden vi endte på en åttendeplass, og åtte minus en er sju. Dermed er det den som har færrest poeng totalt når man slår sammen poengene for alle lagene som vinner konkurransen.

 

Som vi skrev i den opprinnelige posten om konkurransen ville innleveringstidspunkt bli avgjørende ved poenglikhet, og i år var det faktisk så jevnt at innleveringstidspunktet avgjorde vinneren. Se bare her:

 

Navn Poeng
John 44
Jmyhre 44
Øyvind Stangenes 46
Per Karsten 46
Jørgen Hernholm 46
Daniel 46
Syver H.R. 46
Per Amundsen 48
Lars Jæger 48
Jarle V. Traavik 48
Steinar Graff 48
SKOG 50
Rune Borvik 50
David Vekony 50
GREGER 50
SANDGRENBRYGG 52
Fredrik Linnes Drægebø 52
Are Fjellstad 52
Vidar Halvorsen 52
Max Torre Schau 52
LEIFK 54
Christer Indersand 54
KJELLH 56
Rikard Ask 60

 

Vinneren er altså John, siden han leverte sitt tips fem dager tidligere enn Jmyhre. Det er også interessant å merke seg at det kun skiller fire poeng mellom de 11 øverste plassene på tabellen, i tillegg til at det er forstemmende at alle tipsene fra redaksjonsmedlemmer (markert med store bokstaver i tabellen) havner godt nedover på lista.

 

Som en kuriositet kan det også nevnes at jeg har kjørt den samme konkurransen på jobben, og at vinneren der var en person som ikke bryr seg det spøtt om fotball. Ikke bare vant hun konkurransen på arbeidsplassen min, men med en poengsum på 34 hadde hun også knust samtlige av de ivrige fotballsupporterne som leverte sine tips til Aperopets konkurranse. Hvorvidt det sier mest om norsk fotball eller vålerengasupporternes fotballkunnskap får være en annen diskusjon.

Vi kan også koste på oss en vurdering av hvordan deltakerne traff med tippinga av Vålerenga. Her var samtlige deltakere mer optimistiske enn det var grunn til, for alle tippa Vålerenga høyere enn den 8.-plassen vi endte på til slutt. Den som var nærmest, Rikard Ask, tippet Vålerenga på 6.-plass, men han havnet til gjengjeld desidert sist i konkurransen, med 60 poeng.

Vinneren av konkurransen, John, får altså en drakt fra Sjappa, mens Jmyhre og Øyvind Stangenes får hver sin T-skjorte. Vi har også trukket fem deltakere som får hvert sitt skjerf i trøstepremie, og de heldige er Jørgen Hernholm, Lars Jæger, Rune Borvik, Fredrik Linnes Drægebø og Rikard Ask.

Vinnerne blir kontaktet på mail.

 

Gratulerer så mye, alle sammen!

 


 

Hvis du ikke tar turen til Lillehammer i kveld for å se ”Iskrigerne” møte LIK, så finnes det aktiviteter å fylle torsdagskvelden med i Oslo også.

Fotballpodcasten Pyro og Pivo arrangerer fotballquiz på puben Pokalen, som ligger vis-à-vis Mathallen nederst på Grünerløkka, og som gjest har de med seg Vålerenga-legenden Freddy dos Santos!

Møt opp på Pokalen før quizen begynner klokka 19.00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.