Engamorgen fredag 1. desember: Iskrigerne imponerer

Tobias Lindström scoret to i gårsdagen sterke borteseier. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Førjulstida er over oss. Pleier ikke det å være dager med Vålerenga-fattig nyhetsbilde. Vel, ikke idag. 

Vålerenga Hockey fortsetter sin sterke sesong etter at de slo Lillehammer 4-1 igår, på bortebane.

Vålerenga vant første periode 1-0, etter scoring av Tobias Lindström. Lillehammer utliknet i andre periode, men Thomas Olsens 2-1 scoring viste vei. Tobias Lindström satte inn 3-1 i undertall og i Lillehammers siste forsøk på å redde æren scoret Rasmus Alholm 4-1 i åpent bur 37 sekunder før slutt.

Høydepunkter finner du ved å følge denne denne linken. 

Så i sesongen Vålerenga skulle slite massivt, i en periode der flere av våre mest rutinerte er utilgjengelige, har vi slått nesten samtlige lag og sitter igjen med kun et tap på de siste ni kampene.

Med 22 kamper av serien innehar vi femteplassen med 34 poeng. Det er ikke perfekt, men vi viser at man aldri skal undervurdere Oslos Stolthet.

Neste kamp er imorgen, lørdag 2. desember, hjemme mot Stjernen. 

Kampen begynner kl. 16 så masse tid til å vandre deg igjennom alle julemarkeder med familien, før dere alle drar fornøyde og blide til Furuset Forum.

Obs: I en mindre hyggelig utvikling etter kampen er at Morten Ask havnet på sykehus. Vi håper Morten kommer seg raskt på beina igjen, både for vår egen og hans del.

 


Marker 12. januar og 3. mars først som sist

På fotballens sider finner man oppsettet som er Deilas plan før poengene skal sankes i Eliteserien 2018. 

Vi får med en gang svar på noe mange supportere har lurt på. Hva skjer med Vallhall og Vålerenga nå som Intility Arena står der?

Hvis det ikke er skøyter, puck og kølle, er det kjedelig med snø og is i idrett. Derfor skal, heldigvis, fotballgutta trene og spille treningskamper under tak også denne vinteren, utenom når de er i Spania da.

Det som er verdt å merke seg er siste generalprøve. Hjemme på Intility Arena mot Start, lørdag 3. mars kl. 16.

Så lenge jeg kan huske har Vålerenga aldri spilt generalprøven på egen hjemmebane. Det har vært mye Nadderud, Marienlyst og, ikke minst, Kadettangen. Den siste er det litt trist at vi mister, all tid Stabæk blir redd for konkurransen. Men ofrer det gladelig for et tidligere gjensyn med innsiden av verdens flotteste stadion.

Klubben frister med fri inngang til treningskampene hjemme for de med sesongkort, så en grunn mindre til å avvente det kjøpet.

I samme sak finner man en video med Tina Wulf og gode, gamle Freddyboy som snakker løst og fast om Vålerenga. De tar med seg et intervju med mannen vi kåret til årets spiller her i Aperopet. Verdt å få med seg.

 


Når vi snakker om verdt å få meg seg

Ny Aperopet-spalte er ute i Dagsavisen idag. Plukk opp avisa på vei til jobb, eller til Sjappa når du skal fornye sesongkortet eller kjøpe billett til morgendagens hockeykamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *