Engamorgen lørdag 2. desember: Norges beste kamparrangør

Landets feteste kamparena Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Selv om det ikke ble noen titler for Ronnys menn denne sesongen, så kan klubben i det minste trøste seg med at Vålerenga er best i Eliteserien på ett område: Ingen steder i landet funker kamparrangementet bedre enn på Intility Arena.

På hver eneste kamp i Eliteserien er NFF representert ved et kampdelegat. Kampdelegatene påser for at kamparrangementene gjennomføres slik NFF har bestemt at de skal gjennomføres, og etter kampen skriver de en rapport. I denne rapporten setter de karakter på arrangementet basert på følgende kriterier:

  • Forberedelser inn mot kampdag
  • Stadionlogistikk og baneforhold
  • Teknisk gjennomføring
  • Sikkerhet
  • Forhold for media

 

Nå har altså NFF regna på karakterene som er blitt gitt gjennom sesongen, og kommet fram til at Vålerenga er klubben med det høyeste snittet.

 

Det er imponerende at klubben har klart å holde et så høyt nivå på arrangementene sine gjennom en periode med flytting til ny hjemmebane og alt det medfører av utfordringer og tilpassinger. Men med tanke på hvor glade vi er blitt i rammen rundt kampene på Valle, så er det ikke overraskende at det er Vålerenga som fullt fortjent får utmerkelsen som årets kamparrangør.

 

Her er det bare å ta seg av hatten for arrangementsansvarlig i klubben Anita Alexandersen og alle de frivillige som har gjort en kanonjobb for å avvikle kampene våre på en glimrende måte denne sesongen.


Hockeygutta leverer varene for tida, til tross for en stadig voksende liste med skadde nøkkelspillere. I dag klokka 16.00 tar vi i mot Stjernen ”hjemme” i Furuset Forum, og hvis vi ser på kampene vi har spilt siden sist vi møtte laget fra Fredrikstad så er det en riktig så hyggelig rekke med resultater:

 

Stjernen         0 – 1   Vålerenga

Vålerenga      2 – 1   Stavanger Oilers

Kongsvinger 2 – 4   Vålerenga

Vålerenga      2 – 3   Storhamar

Lørenskog      1 – 3   Vålerenga

Sparta            3 – 4   Vålerenga

Vålerenga      6 – 2   Manglerud Star

Lillehammer 1 – 4   Vålerenga

 

Vi snakker altså om ett tap, i løpet av en periode hvor vi har møtt alle lag i serien bortsett fra Frisk Asker. Og dette skjer i en sesong hvor hele klubben går på sparebluss. Så hvis du vil se et Vålerenga-lag med skikkelig karakter er Furuset Forum stedet å være i ettermiddag.

 


Og du! Husk at hvis du vil beholde sesongkortplassen din på Intility neste sesong, så begynner det å haste med å fornye. På tirsdag er det frislipp på alle plasser, så da risikerer du at noen snatcher ditt kjære sete.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.