Ryktene om vår død er betydelig overdrevet

Vi ser frem til mer av dette i 2018. Foto: Grydis.no

OK, det er vel ingen som har sagt vi er døde, men det er iallefall en del som etterlyser aktivitet. Fakta er at vi tok ferie når fotballklubben tok ferie. Det er krevende å levere daglige Engamorgener + kampreferat og børs + en ukentlig helside i Dagsavisen.

 

Vi satser på å være tilbake for fullt kommende uke. Da skal vi myse litt tilbake på sesongen 2017, og vi myser fremover på sesongen 2018. Noen spillere har dratt, noen har ankommet, og noen er litt i det blå. Damelaget ser ut til å bygge noe stort, og hockeygutta plukker poeng jevnt og trutt i Get-ligaen.

Det meste ser ut til å være på stell i vinter, og godt er det. Vi er iallefall ikke spesielt bekymra for fremtiden, og sover langt bedre om nettene enn vi har gjort de siste årene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *