Engamorgen fredag 2. mars: Baklengs inn i sluttspillet

Det ble hett rundt Søberg i gårsdagens kvartfinale. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Keitete start på sluttspillet, valgets kval og litt velment gnål om sesongkort. 

Ikke starten vi håpet på

Vålerenga var tilnærmet sjanseløse i gårsdagens bortekamp, mot Lillehammer. Vi ble hengende etter og med det dro vi på oss flere utvisninger. Ikke smart mot sesongens beste Power Play-lag. 7-2 tap der fire av målene var Power Play-mål. Ikke vanskelig å se

Ikke overraskende, Roy Johansen var mindre fornøyd. Mye av irritasjonen ble rettet mot dommerne. Kanskje var det berettiget?

En av Aperopets skribenter bemerket seg forøvrig at en fyr i Lillehammers boks, sannsynligvis matrialforvalteren, oppførte seg som Glenn Jensen der han skrek til dommerne og mot motspillere. Selv synes jeg det var rart at Glenn fikk lov i sin tid. Hvis dommerne ble påvirket er det vel kritikkverdig, men tviler på at det ville gjort noen forskjell generelt i denne kampen.

Er du entusiatisk for turer i Skog og Mark kan du sjekke ut målene her.

I morgen er det heldigvis ny kamp og da stiller begge lag med relativt likt utgangspunkt. Heldigvis er det sånn at du fortsatt har lov til å være drit ræva i en kamp i sluttspillseriene. 

Så lenge du er best i fire kamper.


 

Men hva skal man velge? 

Flere er like spent på hvordan Deilas Vålerenga anno 2018 fremstår en uke før seriestart, som de er på om Roys gutter reiser seg til andre kvartfinale.

Sluttspillkampen kræsjer selvfølgelig med fotballens kickoff. Til en viss grad også med selve generalprøven, dog kan man få sett begge kamper om man bare går med på miste slutten av fotballen/begynnelsen av hockeyn og reiser rett fra Valle til Furuset.

Så valget ditt er mellom Vålerenga og Vålerenga, ispedd Vålerenga. Luksusproblem kaller man sånt.

 


 

Sesongkort

Har du ordnet sesongkortet ditt. I morgen er hentedagen for sesongkort og klubben forventer at dette er dagen mange fornyer og ordner seg kort til Supportertribunen. Jeg kan ikke være alene om å drømme om et massivt oppmøte i svingen på samtlige hjemmekamper.

Og når vi er inne på samtlige hjemmekamper. Vålerenga Damer står sannsynligvis foran tidenes sesong. Igår signerte vi den danske landslagsmidtstopperen, Stine Ballisager Pedersen. En spennende sesong venter og derfor har klubben et mål om å selge 300 sesongkort. Prisen, for de aller fleste supportere, er latterlige 300 kroner, dog er denne prisen avhengig av om man når 300 solgte kort.

Flere sesongkort-alternativer er tilgjengelig. Kanskje du har lyst til å prøve andre fasiliteter på Intility Arena. Uansett blir dette flere anledninger til å besøke vår herlige hjemmebane denne sesongen og det er det ingenting galt med.

Damenes sesongstart er 24. mars, hjemme mot LSK Kvinner.

Sesongkort og mer informasjon finner du her. 


 

Husk tabellkonkurransen

Jepp, dette er din mulighet til å kikke inn i krystallkula og se hvor Vålerenga, og de øvrige lagene i Eliteserien havner. I potten er heder og ære, samt hyggelige premier fra Sjappa.

Bare klikk på banneret og finn ut hva du må gjøre.


 

Og bare én ting til:

Ny Aperopet-spalte i dagens Dagsavisen

Så finn deg et hjørne og en kaffekopp og les avisa, eller nettversjonen litt senere. Jobben blir ikke borte likevel.

3 kommentars på “Engamorgen fredag 2. mars: Baklengs inn i sluttspillet

 • 2. mars 2018 i 06:53
  Permalink

  Var det ikke 300 kort som måtte selges?

  Svar
  • 2. mars 2018 i 11:02
   Permalink

   Det har du helt rett i. Rettes nå.

   Svar
 • 2. mars 2018 i 07:32
  Permalink

  Når dommera gavmilde deler ut 110 utvisningsminutter bør de vel få ferie som takk for innsatsen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *