Engamorgen onsdag 21. mars: Seriestart og generalprøve (igjen)

De lojale som møtte opp til grisetidlig seriestart. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Billetter, sesongkort, informasjon og generell synsing. Typisk utypisk Aperop idag.

Vi ser frem til 2. påskedag, når Eliteserien starter opp igjen. Et tidspunkt som passer langt bedre for seriestart. Vi kan jo late som det er det og at vi bare går den i møte med seks ekstra poeng og en toppscorer. Så kommende fredags treningskamp mot estiske Nõmme Kalju (Intility Arena, kl. 12:45) er derfor ny generalprøve.

Billetter til den nye seriestarten, borte mot Sarpsborg 08, er lagt ut. 500 plasser er tilgjengelig for supporterne. Klok av skade har S08 fått nytt bortefelt, så hvis det blir noe steinkasting i år er det bare stakkars “Stein” som blir hivd innpå.

Billetter og turinfo her

 


Heia Norge Pakistan

I forrige uke meldte Tobias Lindström overgang til det norske landslaget i ishockey (oleoleole, hei hå). Kan vi se noe lignende i fotballen, men denne gang vekk fra Norge.

Et nesten samlet Vålerenga, pluss en god del flere, ber landslagsledelsen – ved Lars Lagerbäck – om å åpne øya og hente inn Ghayas Zahid. Det var liten tvil om at han vil herje i sin neste klubb. At han faktisk er i toppen av lista over spillere med flest målgivende pasninger i hele Europa kommer litt mer overraskende, men beviser bare den offensive kraften Zahid er.

Kunne vært nyttig på det norske landslaget det? Garantert på det pakistanske.

La gå at det pakistanske forbundet ikke har kontroll på hvor potensielle spillere holder til. Dette ville vært et stort tap for Norge.

Et annet spørsmål som også må stilles er, hva vil denne “overgangen” bety for Vålerenga? 

Høyst sannsynlig har vi noen prosenter på Ghayas sin neste overgang. Lønner det seg da at han spiller for Norge eller Pakistan?

 


Seriestart for damene 

Fra stadionåpningen i fjor. Foto: Anders Grydeland, grydis.no noæ

Nå tikker beskjedene inn om at flere og flere har kjøpt sesongkort til Toppserien. Standardpris på kr. 300 er jo ikke verst for å se et hardtsatsende Vålerenga – i tillegg til flere turer til Intility Arena.

Målet er nådd nådd

Første kamp er kommende lørdag, hjemme kl. 17. 

Sesongkort til hyggelig pris finner du her.

Nå som våren endelig har begynt å vise seg satser vi på en svært hyggelig kamp. Åja, motstander er Setskog/Høland Team Strømmen LSK Kvinner. Første kamp mot liksombøfler altså, men de bærer fortsatt det noe tvilsomme emblemet. Seier vil derfor smake ekstra deilig.

Apropos smakfulle seiere. Første bortekamp er om en uke – mot Lyn.

3 kommentars på “Engamorgen onsdag 21. mars: Seriestart og generalprøve (igjen)

 • 21. mars 2018 i 07:45
  Permalink

  Blir sesongkortet for damene lagt inn på sesongkortet for herrene?

  Svar
  • 21. mars 2018 i 08:08
   Permalink

   Nix. Kanskje man får ordnet det slik neste år.

   Svar
   • 21. mars 2018 i 13:52
    Permalink

    Tviler sterkt på den løsningen. Herrene er Vålerenga Fotball Elite, imens damene er Vålerenga Fotball. To forskjellige regnskap

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *