Engamorgen onsdag 4. april: Hjemme bra, men borte best

Foto: Anders Grydeland (grydis.no)

Det finnes et vell av fortellinger fra Vålerengas borteturer. Nå vil vi gjerne høre dine beste historier.

Mandagens kamp mot Sarpsborg 08 kan vi gjerne glemme så fort som mulig, for som vi skrev både i kamprapporten og gårsdagens Engamorgen ble vi malt i stykker av et Sarpsborg-lag som rett og slett ville mer enn oss.

 

Men en ting vi kan ta med oss videre var trøkket fra tribuna. Den nye borteseksjonen i Sarpsborg funka som en resonanskasse av tak og vegger som gjorde at det smalt bra da de 500, og vel så det, bortesupporterne skrudde opp volumet. Undertegnede var på årets første bortetur i går (det å reise til Kristiansund på en mandagskveld driver jeg bare ikke med), og resultatet til tross så ble det en bra opplevelse å reise til Saprsborg.

 

Turen til Østfold på mandag fant sted i en privatbil for min del, men noen av de kuleste opplevelsene jeg har hatt som Vålerenga-supporter har vært når jeg har reist på bortetur med buss, fly eller tog i regi av Klanen, og sammen med en stor gjeng av likesinnede. Jeg er sikker på at det kunne ha blitt skrevet bindsterke verk om alle de sjuke tinga som har skjedd på alle Vålerengas borteturer opp gjennom tidene. Noen av våre favorittøyeblikk skrev vi om i Dagsavisen for et drøyt år siden, og i den siste episoden av Enga på pod kan du høre borteturveteranene Christian Kjellsen og Espen Bjørneseth fortelle om noen av sine høydepunkter fra livet på landeveien med Vålerenga.

 

Men vi i Aperopet er sikre på at det er sjukt mange flere historier som fortjener å se dagens lys, og derfor vil vi gjerne høre fra deg som leser dette!

Hva er din kuleste, drøyeste eller mest minneverdige opplevelse fra en bortetur? Send inn din historie til post (ætt) aperopet (dått) no, så deler vi de beste historiene her på sida.


Vålerengas utleide

 

Vålerenga har tre spillere på utlån i Obos-ligaen denne sesongen, og mens Kristoffer Hay og hans TUIL måtte utsette seriepremieren som egentlig skulle gått mot Jerv på mandag, så svar de to andre i aksjon.

 

For Markus Nakkim spilte hele kampen i midtforsvaret til Viking, og får i ingressen til denne betalingsmur-saken en god del av æren for at de nedrykkede siddisene fikk en trepoenger i åpningskampen.

 

Og Aron Dønnum gjorde også en god figur i Hamkams kamp mot Ullensaker/Kisa. Dønnum kom inn etter en snau time, og brukte bare noen få minutter på å gjøre forarbeidet før kampens første mål.

 

Fortsett sånn, gutter, så skal dere se at dere har en stor framtid foran dere i Oslos stolthet!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *