Engamorgen torsdag 5. april: Laget er komplett

Igår var det deadline for overganger i norsk toppfotball. Flere klubber handlet, men ikke Vålerenga. Vi planlegger heller lagsammensetning.

Mens mer kriseutsatte lag har handlet som fulle sjømenn har Ronny Deila og det sportslige apparatet sett seg godt fornøyd med troppen, slik den er nå. Det eneste kjøpet som ligner hastesignering er midtstopper João Diogo Serpa Meira, som jo ble handlet inn fordi Enar Jääger er skadet. Erfaren midtstopper erstattet med erfaren midtstopper. Nå går det til helvete.

Så for oss er det bare å glede seg til lørdag. Det er nok ganske klart at det blir utskiftninger. Deila er stor tilhenger av overtroen om å ikke forandre på et vinnende lag, men etter forrige kamp trenger vi nok et nytt vinnerlag.

Men hvem skal skiftes inn?

Forsvaret var kanskje den lagdelen som hang minst på greip. De trenger kanskje litt ekstra… “umpf”.

Derfor er det nok på tide at Felipe Carvalho får sin debut. Han har fysikk, kraft og er passe gal i hodet. Det vil hjelpe Tollås Nation å holde bedre styr baki der. Ja, da blir det nok Ivan Näsberg som ofres i dette tilfellet. Vi digger Ivan og hadde nok likt å se ham takle visse folk til helvete, men Tollås er akkurat nå et sikrere kort.

På midtbanen er det ganske klart at enten Abdisalam Ibrahim eller Magnus Lekven ofres, til fordel for Samúel Kári Friðjónsson. Hvem som blir ofret er ikke lett å si. Abdi er langt mer krigeren denne kampen behøver mens Lekven utsondrer en slags ro midtbanen kan nyte godt av.

Angrepet er det vel ikke nødvendig å forandre på ennå. Chiddy og Jukle er seg selv på godt og vondt, og Sam Johnson har fortsatt tilgode å skuffe. Ikke at vi forventer det.

Vi forventer i stedet at gutta er klare for krig

Strømsgodset har skuffa i seriestarten og vil nok prøve å reise kjærringa. De har garantert med seg noen spillere som vil si takk for sist.

Heldigvis er det vi som har hjemmekamp. I tillegg tror jeg Vålerenga Fotball anno 2018 bruker kortere tid på å nullstille seg, som de beste lagene gjør ettter flauser.

Det er det som vil gjøre at vi blir et topplag denne sesongen


 

Vi i Aperopet er sikre på at det er sjukt mange turhistorier som fortjener å se dagens lys, og derfor vil vi gjerne høre fra deg som leser dette!

Hva er din kuleste, drøyeste eller mest minneverdige opplevelse fra en bortetur? Send inn din historie til post (ætt) aperopet (dått) no, så deler vi de beste historiene her på sida.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *