Engamorgen fredag 6. april: Lite forandring fryder

Ekte VIF-gutt, Ivan Näsberg, spiller nok i morgen. Bilde: Anders Grydeland, grydis.no

Det er ingenting som å møte seg sjøl i døra, men vi gleder oss fortsatt til kamp imorgen. 

Igår lekte denne skribenten seg med mulige forandringer i startoppstillingen før hjemmekampen på lørdag. Senere på dagen var Reidar Sollie, og strengt tatt Ronny Deila, festbrems for synsinga mi.

Der jeg gikk hardt ut med høyst sannsynlige forandringer i forsvaret har Vålerenga drillet samme forsvarsfirer som i sesongens tre første kamper. Høyst sannsynlig er det Amin Nouri, Sam Adekugbe, Jonatan Tollås Nation og Ivan Näsberg som skal stoppe Strømsgodset imorgen.

Men vi håper fortsatt på et innhopp av Carvalho

Helt på jordet er vi heldigvis ikke. Du kan fortsatt stole på Aperopet når det gjelder sportslig synsing og rasjonalisering. På midtbanen blir det nok forandring. Det gir mening, da det er lite inspirasjon å hente fra siste kamp. Midtbanen er leddet som skaper kampen i begge ender av banen, hvis du ikke satser på langballer da.

En vi glemte å nevne igår, som endelig er på gang igjen, er Ernest Agyiri. Den spilleren med størst potensiale i klubben. Spørsmålet er bare om han er klar.

Høyst sannsynlig får Agyiri et inspirert innhopp iløpet av kampen. Såpass inspirert at det blir vanskelig å utelukke ham fra startoppstillingen i neste bortekamp, mot Start lørdag 14. mars. Lov å håpe.

Så mitt siste tips på laget som skal feie over Strømsgodset imorgen er: 

Adam Larsen Kwarasey

Amin Nouri – Jonatan Tollås Nation – Ivan Näsberg – Sam Adekugbe

Daniel Fredheim Holm

Magnus Lekven – Samúel Kári Friðjónsson

Simen Juklerød – Chidera Ejuke

Sam Johnson

Vi kommer sikkert med et helt ferskt forslag i morgendagens Engamorgen, før fasit foreligger en time eller noe før kampstart.


 

Vi gleder oss innmari mye til ny hjemmekamp.

Ja, det hjelper litt at vonde følelser og ønsket om at noen vil oppleve hvor vondt det er å møte Enga er involvert, men viktigst av alt er at det er nok en kamp med den unike kampdag-opplevelsen bare våre hjemmekamper gir. Nå har også våren ankommert og klubben forventer minst 10 000 tilskuere, som er langt morsommere på Intility Arena enn det noengang var på Ullevaal.

Møt opp tidlig og ta deg en øl på ØST, eller la unga kose seg i FanZone. Diskuter ditt eget laguttak eller kanskje du skal lage din egen vri på dagens Dagsavisen-spalte, der KjellH raljerer med alle som liksom hater oss.

Så anbefaler jeg at du kommer deg inn på stadion for å fyre opp gutta når de løper ut til oppvarming, ca. 45 minutter før kampstart. Dette gjelder spesielt deg på Supportertribunen.

Kampstart er kl. 18.

Og du. Husk billett!

 


Vi i Aperopet er sikre på at det er sjukt mange turhistorier som fortjener å se dagens lys, og derfor vil vi gjerne høre fra deg som leser dette!

Hva er din kuleste, drøyeste eller mest minneverdige opplevelse fra en bortetur? Send inn din historie til post (ætt) aperopet (dått) no, så deler vi de beste historiene her på sida.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *