Engamorgen lørdag 14. april: På tide med Carvalho!

Felipe Carvalho, stopper. Foto: Grydis.no

Jeg vil ha Carvalho fra start! Også tar vi en siste oppsummering på Vålerengas magiske evne til å skape oppmerksomhet.

Vålerengas evne til å få presse når det er noe kontroversielt er helt enorm. I dag er det ny kamp. En hel uke siden Stengelgate 2.0. Hver eneste dag har aviser, podcaster, tv, kommentatorer, kolleger, arbeidsledige, gamle tanter og pensjonister OG bikkjene dems prata om Vålerenga.

Vi sa vårt siste ord om saken i Dagsavisen i går, og saken kan du lese her. Den er i skrivende stund den mest leste saken på Dagsavisen.no. I det siste har Rekdal veid inn via Podcast, Tore Ulrik Bratland har skrevet nok en sak om Vålerenga, og Davy har sagt sitt på Twitter. Og for å toppe alt var talsmann Erling Rostvåg på føkkings God Morgen, Norge på fredag.

Dette begynner å bli en skikkelig apology tour ala Sylvi Listhaug. Det neste blir at Erling dukker opp på Lindmo eller Skavlan for å prate ut om den tunge tida, hvordan han måtte skjerme barna sine, og hvordan han fortsatt er motivert for å kjempe videre for det han tror på. Deretter følger en hjemme-hos sak hos Se og Hør med Erling i badekaret med en stor sigar i kjeften. Nå er han tilbake i ringen! Jeg gleder meg allerede.

Jeg skal ikke diskutere saken ytterligere, men vi kan trygt konkludere med dette: Ingen andre klubber i Norge, kanskje skandinavia, hadde dominert en hel uke i sportspressen på den måten pga noe som ble ropt fra tribunen. I en uke med dramatiske mesterligakamper og det hele.

Vi lar Ole Martin Årst få siste ordet, fordi han var ganske vittig:


 

Makrellfiske

Makrellfotball, sier dem på sørlandet. Når det går bra for Start. Men det er egentlig bløff. Opprinnelig kalte man det makrellfotball når sola kom til sørlandet og gutta begynte å dra på byen. Spise makrell og drikke øl i sola.

Og la det bare være sagt med en gang: Denne kampen skal vi vinne. Vi slo Start 2-1 ganske overbevisende i en treningskamp rett før seriestart. Start startet med greie 4-1 over Tromsø før de tapte 1-4 for Sandefjord hjemme og 0-1 for bøfla borte.

Nå skal kyniske, slemme Vålerenga være tilbake. Laget som knuser drømmene til sjalu bønder fra utkant-Norge. Nisselua skal bort, og hjelma skal på.

Det er ingen overraskelser i Vålerengas tropp som jeg kan se. Og selv om jeg er notorisk dårlig til å tippe lag, så tipper jeg dette:

Larsen

Nouri – Carvalho – Tollås – Adekugbe

Fridjonsson – Lekven – Fredheim

Finne – Johnson – Ejuke

 

Det er på tide at Carvalho får sjansen fra start. Så får vi se om han blir utvist før kampen er over..

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.