Engamorgen tirsdag 24. april: Når Vålerenga gjør noe så gjøres det stort

Det ble ikke lagt mye i mellom på søndag. Foto: Grydis.no

 

Når Vålerenga gjør noe, så gjør vi det som i stor stil. Om det er nedrykk, opprykk, mesterskap, eller konflikt – Vålerenga skaper bølger.

 

Nå som Stengelgate 2.0 er en saga blott prates det om etterspill etter banner-bonanzaen mot Molde i helga. NRK melder at NFF vurderer sak mot Vålerenga fordi:

“– Bannerne som ble holdt opp, ble av mange opplevd som forhåndsdømming. Spilleren ble navngitt i en kortperiode, og det er vi kritisk til. Det er en alvorlig tiltale, men ingen er dømt. Det er domstolenes oppgave å dømme i landet”.

Det er jo litt spesielt at Ola Borten Moe må fratre sitt tillitsverv i SP fordi en eller annen fyr har sendt en slibrig tekstmelding i fylla. Han får massiv mediaoppmerksomhet. Men en fotballspiller med kapteinsverv skal beskyttes til tross for at han er tiltalt for noe av det mest alvorlige man kan tiltales for.

Det var Molde FK som valgte å gi han det kapteinsvervet og bare late som ingenting. Når oppmerksomheten begynte å komme fra tribunene forsøkte de press og trusler om politi og reaksjoner. De har åpenbart ikke lest seg opp på Streisand-effekten, som slo ut i full blomst på Valle på søndag kveld.

Men vi registrerer jo at når Molde kom til Oslo for å møte laget som har supportere med desidert størst gjennomslagskraft i Norge, så valgte de plutselig å benke denne høyest betrodde spilleren.

Så helt overrasket kan de vel ikke være.


 

Vålerenga 2 leverer varene

Først en herlig seier over Egersund hvor Sandberg reddet straffe og var supermann. Da stilte vi med et lag med en del rutinerte spillere.

I går dro Vålerenga 2 til Stavanger for en match mot douchebagene i Vidar, som vi tidligere har hatt noen heftige bataljer mot. Det var vel i 2016-sesongen de fremsto som et av de mest usportslige lagene til å gjeste Vallhall den sesongen. Da tok vi dem i cupen med A-laget også. Denne gangen stilte vi med et rent juniorlag:

Klaesson, Levernes, Grimstad, Hauso, Cornic, Mathisen, Opsahl, Myhre, Edvardsen, Ogudugu, Werni.

Og unge Sander Werni, nevø av Petter Werni, scoret kampens begge mål.

Dermed har Vålerenga 2 fått en meget, meget god start på sesongen.

Les mer hos klubben


 

Flagging på Grønland

En gruppe frivillige ildsjeler heiser Vålerenga-flagg i flaggstengene på Grønland før hver hjemmekamp. Dette er et kjempebra initiativ. Disse folkene setter Vålerengas farger på en stor sentrumsbydel i en gate hvor det ferdes mange mennesker.

Klubben har laget videoreportasje om dem.

 

4 kommentars på “Engamorgen tirsdag 24. april: Når Vålerenga gjør noe så gjøres det stort

  • 24. april 2018 i 07:15
    Permalink

    Unge Werni har åpenbart ikke hentet talentet fra sin onkel. For den ballbehandlingen som unge Werni bedriver er nok noe helt annet enn onkel “hardere mottak enn skudd”

    Svar
  • 24. april 2018 i 11:36
    Permalink

    Rett skal være rett Nicolai Grimstad er født i 98 og er 1.års senior med amatørkontrakt!
    Men laget var uansett ungt på papiret men voksne på banen!

    Svar
    • 24. april 2018 i 22:49
      Permalink

      Jeg så du kommenterte det et annet sted Kåre, men jeg lot være å fikse det her fordi jeg visste at du kom til å gjøre det ;)

      Svar
  • 24. april 2018 i 11:48
    Permalink

    Og sannelig reddet ikke Klaesson også straffe i gårsdagen kamp. Fin vane keeperne våre har lagt seg til.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *