Engamorgen fredag 4. mai: En dag uten noen ting

Rolig idag, men søndag nærmer seg. Intility Arena. Foto: vif-fotball.no

Engamorgen med en tittel vi regner med at Sotahjørnet retter på iløpet av dagen. Vi har heldigvis noe å se frem til resten i helga.

Størst spenning idag finner vi i hvem som blir motstander i tredje runde av NM. Sannsynligvis blir dette klart i løpet av dagen, men jeg kan ikke si noe for sikkert. Så dårlig er informasjonen rundt “utvelgelsen”. Jupp, trekning kommer først inn i bildet i fjerde runde. Så sjansen er stor for kamp mot Ull/Kisa, KFUM, Konsvinger, Notodden, Mjøndalen, HamKam, Bærum, eller den mest sannsynlige motstanderen, Skeid.

Sånn bare for å fullføre Trondheimsveien-turneen innenfor oslogrensa 

 


Kleppe Klepp

Damelaget spiller ny bortekamp imorgen, borte mot Klepp.

Klepp ligger et sted rundt Sola og Sandnes. Ja, også har de et damelag i Toppserien. Et damelag som faktisk innehar andreplass i serien med en kamp mindre spilt enn de fleste motstanderne, med like mange scorede mål som oss (11).

Så vi bør ikke forvente noen lett motstander. Eller bra vær for den saks skyld. Heldigvis fikk vi trent på sterk vind mot Lyn på onsdag.

Kampstart imorgen, lørdag kl. 15. Klepp Stadion

 


Velkommen hjem igjen, Christian Grindheim

Om det så bare er for en kamp og det for annet lag. FK Haugesund skal teste hvordan det er å tape fotballkamp på Norges flotteste stadion, søndag kl. 18.

Værmeldingen viser en nydelig maidag, lett overskyet sol og 19 plussgrader. Shortsvær altså.

Klokka 18 er et flott tidspunkt, ikke sant. Unga kan være med – sånn at klubbens satsning mot yngre publikum får litt enklere kår – og du kan nyte en voksenbrus for mye uten at det går utover mandagen.

Laget er det litt tidlig for fullverdig kvalifisert gjetning på. Ivan Näsberg er garantert ute etter to gule mot Ranheim. Jonatan Tollås Nation og Felipe Carvalho er nok bankers som midtstopperpar og Sam Johnson på topp enda sikrere.

Litt spenning er det nok rundt keeperplassen. Adam Larsen Kwarasey har hatt noen blundere de siste kampene. Samtidig har Marcus Sandberg vist strålende form og stiller med masse selvtillit etter å ha reddet alle straffer som blir skutt mot ham.

Fotballkamp i mai ass. Dette blir nydelig.

Billetter? Bare trykk på kampbanneret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *