Engamorgen søndag 6. mai: Mai, sol og kamp

 

Slike scener idag, pluss solskinn. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Endelig er det grønt og varmt ute. Det er ok å dra på seg sommerkjoler og shorts. Mer enn noe annet, det er ok å ta seg en tur til Valle i ettermiddag. 

Kampen mot FK Haugesund begynner kl. 18. Altså tidlig nok til at unga og familiene klubben satser på å få på tribunen faktisk kan ta turen, og at de som liker å nyte voksenbrus til kamp kan gjøre det uten å slite på mandag – forhåpentligvis.

For meg selv er dagsplanen å få ut balkongflagget når dette er publisert. Så er det på med drakta – og sikkert noen andre klesplagg – før jeg tar meg en gåtur rundt i nærområdet. Kanskje ned til Jordal for å se hvordan bygginga går. Få godfølelsen av å se andre balkongflagg og møte folk på gata med sine kampdagsantrekk.

Så bærer det opp til ØST for en liten matbit

To-tre timer før kamp høres riktig ut. Da får jeg med meg mesteparten av folkehavet som sakte men sikkert finner veien inn på Festplassen.

Så bærer det inn på Intility Arena timen før kamp. Får samlet meg litt før gutta kommer ut til oppvarming. Jeg tror det hjelper å ta dem imot mannsterke til oppvarmingen og håper flere kan bli med på dette fremover.

Etter kamp håper jeg at jeg er glad og hes – og sliten.

De beste kampene gjør meg nesten alltid for sliten til å feste videre.

La det bli en sånn kamp.

 


Laget mot Haugesund

Ronny Deila har tatt ut dette laget til kveldens hjemmekamp:

  • Keepere: Adam Larsen Kwarasey, Marcus Sandberg

  • Forsvarspillere: Jonatan Tollås Nation, Christian Dahle Borchgrevink, Felipe Carvalho, Amin Nouri, Samuel Adekugbe

  • Midtbanespillere: Magnus Lekven, Abdisalam Ibrahim, Daniel Fredheim Holm, Ernest Agyiri, Magnus Retsius Grødem, Felix Horn Myhre, Samuel Kari Fridjonsson

  • Angrepsspillere: Chidera Ejuke, Bård Finne, Peter Michael, Sam Johnson, Simen Juklerød, Fitim Azemi

Aperopets tips til førsteellever i uthevet skrift. Det betyr at vi sannsynligvis får se Ernest Agyiri fra start idag. Kan gutten gjøre en større forskjell når han starter? Jukle kommer inn fra start igjen – sannsynligvis for å trekke innover fra kant – men Bård Finne er nok klar dersom Jukle tråkler litt mye.

I mål tror vi fortsatt på Adam, men har også følelsen at han ikke har råd til noen blundere i denne kampen. Da ser vi nok Marcus Sandberg i mål, mot Sandefjord neste helg.

 


Klappet sammen mot Klepp

Vi tar med oss at damene tapte 3-0 for Klepp, i gårsdagens bortekamp.

Så Vålerenga fortsetter å være Vålerenga på alle arenaer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *