Spillerbørs Sarpsborg 08 – Vålerenga 1-1

Foto: @krizzUnited/Twitter
TV 2 slet litt med overføringa, men vi hadde spioner til stede. Foto: @krizzUnited/Twitter

Vi publiserer spillerbørs hver runde, og kårer banens beste. Spilleren som blir banens beste får poeng i høyremargen. Dagens børs er dels basert på en mangelfull TV-sending, med kvalitetssjekk hos folk som var til stede.

 

2. Serierunde, vurdert av Christian Heggen. 

Michael Langer 6 – Kan ikke lastes for målet, og ett par viktige innvolveringer i andre omgang. Gjør det han er på laget for å gjøre.

Niklas Gunnarsson 5 – Sliter med plasseringsproblemer denne kampen også, men finner avstanden til midtstoppere og motstandere bedre i dag.

Simon Larsen 5 – En helt grei dag på jobben, men savner litt mer besluttsomhet i en del situasjoner.

Kjetil Wæhler 6 – Styrer forsvaret, og rydder stort sett opp i det som er av baller i eget felt. Spørs nok om det ikke er Wæhler som mister markeringen på Sarpsborgs mål, men har stort sett god kontroll på det som kommer resten av kampen

Ruben Kristiansen 5 – Jobber utrettelig frem og tilbake på banen hele kampen. Har bedre kontroll defensivt i dag, men savner mer presisjon på innleggene offensivt.

Christian Grindheim 6 BB – Er trygg i alt han foretar seg. Synes ikke alltid så mye, men gjør en utrolig viktig jobb som “spielfuhrer” på midten.

Herman Stengel 5 – Ganske anonym kamp av unge Stengel. Klarer i for liten grad å sette preg på kampen.

Ghayas Zahid 5 – Scorer ett flott mål, og er innvolvert i mye denne kampen også, men er ikke like toneangivende i dag som i seriepremieren.

Daniel Fredheim Holm 5 – Jobber og sliter i 90 minutter, men har noe uforløst over spillet sitt. Holm vil mer enn han klarer å få ut i dag.

Deshorn Brown 5 – På de ti minuttene vi fikk se av Brown på tv-skjermen i dag, gjorde han egentlig ingenting. Hadde en sjanse litt senere i omgangen kan vi lese, og byttet ut i pausen. Velger å sette en gjennomsnittskarakter.

Rasmus Lindkvist 5 – Heller ikke Lindkvist fikk vist noe særlig de minuttene vi fikk lov til å se han. Det blir gjennomsnittskarakter på han også.

Innbyttere:

Sivert Heltne Nilsen 6 – Kommer inn og tar grep på midten. Spiller med en helt annen pondus og skaper mer balanse i laget enn det Stengel fikk til.

Daniel Braathen 5 – En ganske anonym omgang av Braathen. Trenger nok flere kamper på å finne matchformen.

Morten Berre – For kort tid

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *