Engamorgen lørdag 12. mai: Carvalho skjermes, Fridjonsson til VM

Fra saksa til Forren og til VM. Foto: Grydis.no

Felipe blir skjermet for media, til medias frustrasjon. Fridjonsson skal til VM, og vi forlanger seier.

 

Hos Eurosport kan vi nå lese at Feilpe Carlvaho skjermes mot pressen av Vålerenga. Det vil si at han ikke skal stille opp på intervjuer før kampen mot Sandefjord. I følge Deila har han ikke signalisert noe om at han ønsker skjerming, men de ønsker at han skal ha fokus på fotballen.

Han virker som en fyr som gir veldig mye av seg sjøl, og dersom fokuset forsvinner litt og han gjør en tabbe på banen så vet vi jo hva media vil fokusere på da.

Asbjørn Myhre er i allefall snurt:

Det han sier om stadion her er jo meningsløst, men bortsett fra det så har han kanskje et poeng. Eurosport er rettighetshaver, og har således en interesse i å bygge profiler sammen med Vålerenga. Jeg mistenker at Vålerenga kanskje ikke helt skjønner dette. Samtidig forstår jeg at de er skeptiske slik klubben blir behandlet av en del av Oslo-tabloidene (Hei, Dagbladet!). Der er det en sedvanlig kamprapport uten noe spesielt så lenge man vinner, men taper du to på rad – da tropper de opp på Valle og skal skape konflikt og kvalme.

Jeg har i flere år ment at Vålerenga bør innføre et strengt regime når det gjelder trykkmedia. Full nekt for papirpressen annet enn en pre-match pressekonferanse før kamper hvor trykkpressen kan komme med ønsker om hvem de vil ha med. Unntak for Dagsavisen, som er en samarbeidspartner med klubben og følgelig bør få bedre tilgang. Når det gjelder TV mener jeg man kunne vært mer åpne.

Mini Jakobsen slenger seg forøvrig på:

Ja tenk det, Mini. Kanskje du hadde fått mer enn to kamper for MSV Duisburg.


 

Fridjonsson til VM

Han har ikke imponert meg ekstremt mye i år, men så er ikke jeg landslagssjef for Island heller. Han er funnet god nok, og blir å finne i VM i Russland til sommeren. Island er i gruppe D og spiller som følger:

16. juni mot Argentina i Moskva
22. juni mot Nigeria i Volgograd
26. juni mot Kroatia i Rostov-on-Don

I følge dette skjemaet skal Vålerenga få ca 8530 dollar per dag Fridjonsson er i VM. Dette teller fra to uker før turneringen starter og til Island er utslått, hvilket betyr at Vålerenga kan få inn et par millioner på hans Russland-opphold.

Hvis de husket å sende inn skjemaet… Det gjorde de vel?


 

Deng Sandefjord!!

I fjor spilte vi et par shitty kamper mot Sandefjord. Det verste var 0-2 tapet der nede i november. Kokosklubben Sandefjord herja med apateiske Vålerenga-spillere. De drøyde tida fra start, sparka oss ned, filma, og spillerne våre bare labba rundt i koma. Det var norsk fotball på sitt aller, aller verste.

I dag forventer jeg å se et påskrudd og tent Vålerenga-lag som går rett i strupen på den tapergjengen. De står med fire strake tap, inklusive 0-3 for Skeid i cupen. De har ikke scora et mål på de tre siste kampene.

Men vi vet hva som skjer i huet til folk når de ser Vålerenga-drakter på den andre siden av banen. IKKE GI DEM DEN GLEDEN.

Tre poeng, takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *