Engamorgen torsdag 24. mai: Vi reiser kjerringa på lørdag!

Det drar seg mot derby Foto: Anders Grydeland, grydis.no

I tida etter kampen mot Tromsø har det vært mye misnøye blant oss som følger Vålerenga. Det var en begredelig forestilling, og en tarvelig måte å tape en kamp på. Den lange rekka av kamper uten tap ble brutt, den lange rekka med seire mot Tromsø ble brutt, og følelsen av at dette var en sesong hvor vi endelig hadde fått ting litt på stell ble brått gjort om til en følelse av at nok en sesong var gått i dass.

Etter å ha fått noen dager til å puste med magen er det på tide å tenke tanken om at sesongen på langt nær er avgjort enda, at vi fortsatt har alle muligheter til å kjempe om edelt metall på høsten, og ikke minst at vi har tidenes mulighet til å reise kjerringa på lørdag.

 

For med en seier i det første derbyet på eget kunstgress, så vil den ubetydelige fillekampen på Alfheim være glemt umiddelbart. Kampene mot Lillestrøm lever alltid sine egne liv, helt uavhengig av tabellsituasjon og form, så på lørdag kan virkelig alt skje. Men at vi kommer til å få se et annet tenningsnivå, en helt annen intensitet og en helt annen innsatsvilje enn vi så i forrige runde er det ingen tvil om.

Så kom igjen, for helvete, Vålerenga. Gi oss noe å tro på og være stolte av!

 

 

Hvis du har tenkt deg på kampen (hvilket du åpenbart har!) så er det greit å få med seg litt praktisk informasjon fra klubben.

 

Supportere fra de to lagene kommer forsøksvis til å bli helt segregert i området rundt Intility Arena. Området sør for stadionet blir forbeholdt Vålerenga-supportere, mens området bak bortetribunen er det eneste stedet LSK-supportere får oppholde seg. Det vil si at LSK-supportere som kommer med T-banen ikke kan gå av på Helsfyr, men må bruke stoppet Hasle, og gå til nordsiden av stadionet derfra. Dermed slipper vi å omgås de gul-svarte på vei oppover Innspurten.

 

Hvordan det blir for Vålerenga-supportere som kommer med 23-bussen og som enten skal gå av eller på bussen rett bak LSK-svinten, sier klubben ingen ting om. Men et brennhett tips er nok å heller satse på å ta T-banen til/fra Helsfyr denne dagen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *