Engamorgen onsdag 6. juni: Uavgjort mot U21-landslaget

Abdi Ibrahim scoret Vålerengas mål mot Norge U21. Foto: Grydis.no

Vålerenga møtte U21-landslaget til treningskamp i går. Der fikk vi en forsmak på hvordan laget mot Brann kommer til å se ut, og et kremmerhus fra en som vanligvis ikke scorer spesielt mye.

Startelleveren i gårsdagens treningskamp bar preg av å være et toppa lag, med et par unntak. Marcus Sandberg kom inn for Adam Larsen Kwarasey på keeperplassen, uvisst av hvilken grunn, og Magnus Retsius Grødem tok plassen til Samúel Kári Fridjónsson på midtbanen, siden sistnevnte er på VM-oppkjøringssamling med Island. Dessuten startet Bård Finne istedenfor Chidera Ejuke på venstrekanten. Ellers var laget identisk med det som møtte LSK før landslagspausen.

Norge U21 fikk det første målet før minuttet var spilt etter en klareringsbrøler av Sandberg. Han bommet rett og slett på ballen og det ble en enkel jobb for Runar Espejord å sette ballen i åpent mål.

Kampens andre og siste mål var det Abdisalam Ibrahim som scoret, og der Espejords 1-0-scoring var ferdigscora etter bommerten til Sandberg var Abdi sin utlikning helt i motsatt ende av skalaen. Et velplassert langskudd fra 25 meter, helt oppe i krysset. Ikke akkurat hverdagskost fra Abdi. Men vi tar gjerne en reprise i Bergen på søndag!

Chidera Ejuke, Simen Juklerød og Peter Godly Michael fikk spille den siste halvtimen, mens unggutta Sander Werni, Leo Cornic og Sakarias Opsahl fikk spille de siste ti.

Du kan se hele kampen i opptak på vif-fotball.no.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *