Engamorgen torsdag 7. juni: Zahid for Norge

Ghayas Zahid fikk sine første minutter for Norge i går. Foto: Grydis

Flere tidligere VIF’ere var i aksjon i storkampen mot selveste VM-klare Panama i går kveld.

 

Joshua King scoret og hysjet, egentlig uten at noen har kritisert han for noe særlig. Sander Berge briljerte etter sigende (Jeg var opptatt med andre ting) i kjent stil. Det kan bli en monsterovergang på han nå i sommer, noe som også blir en fjær i hatten og penger i banken for Vålerenga. Bjørn Maars Johnsen var innom Vålerenga uten å få A-kamper. Men kanskje mest hyggelig: Ghayas Zahid har endelig kommet (litt) inn i landslagsvarmen. Det er litt gnient å avspise han med få minutter i en treningskamp, spesielt når han var med til Island uten å komme innpå.

Men nå har han fått gjort seg kjent med Lagerbäck, som endelig ser ut til å ha fått litt struktur på et landslag som har vært puddinger alt for lenge. Det er bra.


 

Vålerenga fortsetter å knytte til seg samarbeidsklubber. Nå blir Lille Tøyen FK klubb nummer 12. De holder til på Caltexløkka, oppkalt etter en bensinstasjon som lå i krysset Kjølberggt/Økernveien på Tøyen. Se bilde.

Dette er meget bra. Lille Tøyen er midt i nedslagsfeltet vårt, og gjør viktig arbeid med barn og unge på Oslo Øst. Suverent!


 

Vålerenga Hockey har signert Sander Frøberg fra Lørenskog. Han er 2001-modell, og har vært en del av Lørenskogs sterke juniorlag de siste årene. Velkommen!

 

 


 

Til slutt kan vi ta med at Felipe Carvalho tok over VIF TV i går, og resultatet var vel.. Ikke akkurat Dagsnytt 18. Se selv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *