Engamorgen søndag 10. juni: I kveld smeller det i Bergen

Amin Nouri besøker sin gamle hjemmebane i kveld Foto: Grydis.no

Et av sesongens høydepunkter står for tur i kveld, når Vålerenga møter Brann i Bergen. To av landets mest tradisjonsrike og største klubber møtes til ”en klassiker, en hatkamp, et toppoppgjør”, som KjellH kalte det i sin Dagsavisen-sak på fredag.

Som vi nevnte i Engamorgen i går så er Brann et ekstremt godt organisert lag, som har sluppet inn ekstremt få mål så langt i sesongen, og det blir viktig for oss å være effektive på de få sjansene vi får i kveld. Men når det er sagt så gjelder det å huske at Vålerenga har hatt et meget godt tak på Brann i Bergen de siste årene. BA (gjengitt i AN) kan fortelle at vi kun har tapt to av de åtte siste oppgjørene i Bergen, og at to har endt uavgjort. Dermed er det bare å finne fram kalkulatoren og regne seg fram til at vi har vunnet fire av de åtte siste, noe som må kunne sies å være en sterk statistikk.

 

Vålerenga presenterte i går troppen som reiser over fjellene, og vi har markert de vi tror vil starte:

 

Keepere: Adam Larsen Kwarasey, Marcus Sandberg

Forsvarsspillere: Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Joao Meira, Felipe Carvalho, Samuel Adekugbe,Ivan Näsberg

Midtbanespillere: Daniel Fredheim Holm, Magnus Lekven, Magnus Retsius Grødem, Felix Horn Myhre, Abdisalam Ibrahim

Angrepsspillere: Simen Juklerød, Bård Finne, Chidera Ejuke, Sam Johnson, Peter Godly Michael

 

Vi tror altså på at Grødem kommer inn for Fridjónsson, selv om Felix Horn Myhre nok også kan være en kandidat. Videre tyder ting på at Bård Finne erstatter Ejuke, mens resten av laget ser ut som mot Lillestrøm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *