Brann – Vålerenga 0 – 0: Målløst i Bergen!

For første gang denne sesongen går Brann av banen uten å ha scoret. Det er en halv seier, men med litt mer presisjon kunne vi avgjort i vår retning. Med litt utur hadde vi tapt.

Vi slapp til Brann på flere dødballer i starten av første omgang, men vi hadde også noen muligheter. Deretter lukket kampen seg litt fra cirka 20 minutter og resten av omgangen ble en kamp om midtbanen som ble avrundet med noen små muligheter begge veier.

Andre omgang hadde noe uforløst ved seg. Det var stillingskrig og mange feil, men det var også to lag som stilte seg opp solid defensivt og løp i offensiv kontradekning.

Resultatet ble sånn fordi det var to lag som sto godt til hverandre, som hadde en plan og fulgte den. To lag som kjempet. Det var et Vålerenga-lag som løp mye, det var to solide forsvar, og disse kampene pleier å åpne seg når noen har scoret. Nå gjorde ingen det. Og det ble bare intenst.

 


Kampfakta

Brann – Vålerenga 0 – 0 (0 – 0)

Brann Stadion: 12 004 tilskuere

Gule kort: Gilbert Koomson, Brann; Abdisalam Ibrahim, Vålerenga

 


Spillerbørs

Adam Larsen Kwarasey – 6 – Offensiv og våken i forbindelse med gjennomspill. Litt usikker i et par cornersituasjoner, men gjorde en god kamp.

Amin Nouri – 6 – En av hans bedre kamper i Vålerenga. Bidro offensivt, jobbet defensivt, og ble verken tatt på fart eller plassering som i enkelte tidligere kamper denne sesongen.

Jonatan Tollås Nation – 6 – God kontroll på Brann-spissen i lufta. Satte linja i forsvaret og var solid.

Felipe Carvalho – 6 – Stolpeskudd i eget mål, men virket på langt nær så nonchalant som i enkelte kamper. Han er stor, sterk og holdt Brann-angriperne unna. Litt usikker når han går i angrep.

Samuel Adekugbe – 6 – I konstant duell med Komsoon, og selv om Brann-spilleren har høyere tempo, taklet han det bra. Bidro i tillegg mye framover.

Daniel Fredheim Holm – 7 BB – Som resten av laget synligere og tydeligere i første enn i andre, men gjennom hele kampen var han aggressiv i press, hadde gode pasninger, og virket veldig på. Sterk. En strålende kamp!

Abdisalam Ibrahim – 6 – tok en superviktig takling før kvarteret var gått, spilte på mer risiko enn mange andre, noe som for eksempel førte til unødvendige frisparket som rett før pause startet en sjansebonanza for Brann. Ut 90+1.

Magnus Lekven – 5 – Flittig maur, tok mange løp og bidro til brudd, men hadde også noen farlige feilpasninger.

Bård Finne – 6 – så ut som han hadde veldig lyst på mål, men var veldig enten/eller: periodevis usynlig, periodevis strålende. Ut etter 82 minutter.

Magnus Retsius Grødem – 6 – i Samúel Kári Friðjónssons VM-fravær fikk han sin eliteseriedebut for året fra start. Og han er voksen for oppgaven, selv om han fikk en stri tørn mot Sivert Heltne Nilsen. Ut etter 75 minutter

Sam Johnson – 6 – Vi sier det hver gang: Tar og gir masse juling. Beveget seg smart, og kom til noen muligheter, men må slite med et av seriens beste midtstopperpar. Fikk sin største sjanse på overtid.

INNBYTTERE

Chidera Ejuke – for kort tid for karakter – inn etter 75 minutter og ville veldig mye, gjorde noe rart, noe strålende, og var ansvarlig for bruddet som gir oss en målsjanse på tampen.

Felix Horn Myhre – inn 82 uten å prege kampen i noen retning.

Joao Meira – inn 90+1, og lager et farlig frispark som heldigvis ble til ingenting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *