Engamorgen 20. juni: Best i byen!

Sherida Spitse med flere målgivende. Foto: Grydis.no

Best i byen!

 

Vålerenga-jentene reiste til Kringsjå i går, for å møte Lyn i cupen. Det ble en rimelig dramatisk affære. Lyn tok ledelsen etter bare syv minutter, men Isabell Herlovsen utlignet etter 90 minutter og fire sekunder på et fint gjennomspill. Hun skyter på keeper, men ballen spretter inn allikevel. Deretter rakner det litt for Lyn i ekstraomgangene, og målene begynner å renne inn. I løpet av fem minutter i første ekstraomgang scorer Vålerenga tre ganger, og matchen er avgjort. Det tredje målet er regelrett pissing på Lyn, hvor Marie Dølvik Markussen løper opp en forsvarsspiller på Lyn, dunker henne av ballen, går på keeper og scorer. I hjørnet keeper sitter og venter. Det er pissing.

Isabell Herlovsen runder av med å skru ballen i mål fra hjørnet av 16.

Litt skummelt at det skulle gå så lang tid før ting begynner å funke, men best i byen er best i byen.

Hele kampen kan forøvrig sees hos Klanens Webradio. Ta fri fra WM og sett av tre timer med popcornet i sofakroken:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *