Engamorgen fredag 29. juni: Endelig hjemmekamp!

Felipe Carvalho er tilbake. Foto: Grydis.no

Det føles som en evighet siden den sinnssykt deilige kvelden da Vålerenga slo Lillestrøm. Siden den gang har vi avansert i cupen, tatt et sterkt bortepoeng mot serielederne, og levert en laber forestilling i Trondheim. Dessuten er det blitt avviklet et halvt VM, to eliteserietrenere har fått sparken, staten har solgt seg ut av SAS, Trump og Kim har møtt hverandre og Trump og Putin har avtalt å møtes. Det er nesten bare én ting som ikke har skjedd siden den deilige mai-kvelden: Vålerenga har ikke spilt hjemmekamp.

Nå er det ENDELIG klart for kamp på Valle igjen.

Og inn i troppen før morgendagens kamp mot Bodø/Glimt kommer Felipe Carvalho og (muligens) Samúel Kári Fridjónsson. Ronny forteller til Dagsavisen at Mr. Boof er skadefri og klar, mens klubben forventet å få Fridjónsson til Oslo i løpet av gårsdagen.

Jeg tipper at Fridjónsson går rett inn på laget i morgen. Magnus Grødem, som har erstattet Samúel i de siste kampene, var god mot Brann, men svak mot Tromsø og RBK. Samúel er nok et vesentlig sikrere kort. På samme måte var Carvalho savna i midtforsvaret mot RBK, og det blir nok et hyggelig gjensyn med ham i morgen.

– Vi respekterer Bodø/Glimt, men jeg tror det skal gå bra på lørdag. Vi skal vise oss fram på hjemmebane. Jeg var ikke med mot Rosenborg sist, men nå er jeg full av energi. Jeg skal gi alt, sier Carvalho til Dagsavisen, og det høres jo lovende ut. En Carvalho som er enda mer energisk enn vanlig høres jo… intenst ut.

***

Både i forkant og etterkant av kampen i morgen skal det spilles åttendelsfinaler i VM.
Frankrike – Argentina klokka 16.00 og Uruguay – Portugal klokka 20.00. Selv om du vil ha med deg begge disse kampene så er det ingen grunn til å holde seg hjemme. For ØST har skrudd opp storskjermen og viser begge kampene på torget utafor arenaen.

Det høres ut som en perfekt lørdag, spør du meg, med tre fotballkamper på rappen, en av Oslos triveligste sportspubber, noe kaldt å drikke og likesinnede på alle kanter. Og værmeldinga kunne vel knapt se mer lovende ut:

 

Så det er bare å forberede seg på en helaften på Valle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *