Simen Juklerød går til Royal Antwerp FC

Foto: Grydis.no

Simen Juklerød forlater Vålerenga etter 2,5 år. Karrieren fortsetter i belgias eldste registrerte fotballklubb, Royal Antwerp F.C.

 

Simen kom til oss for 2,5 år siden. Da sleit vi på Ullevaal, det var tynt med penger, og Simen var en billig overgang. Han kom inn som et friskt pust og leverte noen perlescoringer, og bidro absolutt til at vi holdt plassen og holdt skuta på rett kjøl inntil vi fikk flyttet.

Etter hvert har det kanskje gått litt tyngre, men at han har ferdigheter det vet vi. Kanskje et miljøskifte er gunstig for han, og når vi får et bud på han så er det egentlig en no brainer for begge parter.

Juklerød går til en tradisjonssterk klubb, faktisk belgias eldste – i alle fall eldste offisielt registrerte – der av tallet 1 i klubblogoen.

Historie til tross, noen tittelgrossist er de ikke. De vant cupen sist i 1992, og ligaen i 1957. De har vært mange år i 2. divisjon nylig, og rykket opp i 2017. Forrige sesong kom de på åttende plass. De har spilt på Bosuilstadion siden 1923,

Aperopet ønsker Simen lykke til i diamantbyen. Første mulighet til å vise seg frem er i treningskamp mot Panathinaikos 22. juli.

Vi er egentlig på ferie fortsatt, men vi er tilbake til fotballen starter opp igjen.

Dagsavisen om overgangen

Se video fra Royal Antwerp her:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.