Engamorgen 16/4-15: Lokomotiv-Enga spilles på Frogner Stadion

640px-Frogner_stadion_-_2010-02-14_at_16-08-43_-_2010-02-14_at_16-08-43
Frogner Stadion. Ikke Tippeligastandard.

Det blir desverre ikke Bislett Stadion i første cuprunde. Kampen mellom Lokomotiv Oslo og Vålerenga spilles på Frogner Stadion 21. April kl 18. Sjekk mer info på klanen.no. Dersom du ikke kommer deg til Frogner Stadion går kampen på TV 2 Sportskanalen. 

Sjekk også ut kalenderen vår, som er oppdatert med cupkampen (kampen syncer inn i kalenderen snart).

Det sies at matta på Frogner Stadion er både dårlig og hard, vi håper virkelig Enga unngår skader. Men før det skal Haugesund nedsables på Ullevål.


Dagsavisen har hatt flere saker om Enga de siste dagene. Deshorn Brown sliter med å finne både leilighet og nettmasker, og blir hentet av Hengern før hver trening. Vi kan også lese at Brown har slitt med en strekk, og at han ikke har fått optimal oppladning.

Vålerenga trente på Ullevål i går, etter å ha søkt om det. Jepp, vi må nemlig søke om å få trene der, og det er visst sjelden vare å få lov til det. Rekdal mener det kan hjelpe på hjemmefølelsen, og at det har noen ganger føltes som å spille på bortebane på Ullevål.


Det var 26.000 på plass i det siste stockholmsderbyet, Kjetil Wæhler savner trøkket rundt kampene. Det skjønner vi godt, slik så det ut under Hammarby-Djurgården.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *